in

Hoogbejaarde man (93) in woning overvallen door twee ‘forse vrouwen’

Een 93-jarige man uit Schiedam is zaterdagavond in zijn woning aan de Burgemeester Stulemijerlaan door twee vrouwen overvallen. Dat meldt de politie maandag.

Rond half tien ‘s avonds wordt er bij de woning van de man aangeklopt. De man opent de deur, waarna twee vrouwen zijn woning binnenstormen.

Een van hen duwt het hoogbejaarde slachtoffer tegen de grond, terwijl de ander zijn slaapkamer doorzoekt. Met een gevulde portemonnee en een horloge slaan de twee overvallers daarna weer op de vlucht.

Lees ook  Glazenwassers urenlang vast in bak bij zestiende verdieping van flat

De bejaarde man blijft tijdens de overval ongedeerd en belt op eigen kracht hevig geschrokken met de politie.

Agenten die snel ter plaatse zijn kammen direct de omgeving uit, maar de twee overvallers worden niet meer gevonden.

Forse vrouwen
Doordat het slachtoffer zich nog veel kan herinneren van de overval, is een duidelijk signalement van de overvallers bekend.

Lees ook  Jongen met het Syndroom van Down heeft geen date voor het gala – de verrassing van een vreemde, geeft de moeder tranen in haar ogen

De politie is op zoek naar twee forse, licht getinte vrouwen. Beide vrouwen droegen donkerblauwe kleding en handschoenen.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is op zoek naar camerabeelden uit de omgeving. Getuigen van de overval worden opgeroepen zich te melden door te bellen met 0900-8844.

Arts verklapt geheim: “Oudere mensen worden sneller dan ooit opgegeven”

Kim Kötter is 37 jaar, maar flaneert nog als een 19-jarig model!