in

Hondje omhelst beste vriendje ogenblikken voordat ze ingeslapen zouden worden

Twee straathonden die in een asiel belandden, bewezen dat liefde wel degelijk levens kan redden. De foto waarop Kala, het bruine hondje haar beste vriendje Keira knuffelt, ging de wereld rond. Dankzij de virale foto vonden de liefdevolle puppy’s amper twee uur later al een zorgzaam pleeggezin.

De foto werd op Facebook gepost door de dierenwelzijnsorganisatie “Angels Among Us” uit Georgia in de VS. Angels Among Us houdt zich bezig met de redding van katten en honden in de hele Amerikaanse staat Georgia. De knuffel tussen de twee honden draagt een krachtige boodschap uit dat alle huisdieren een liefdevolle thuis verdienen.

Lees ook  Brandende stier ramt zichzelf tegen hek totdat hij sterft

Keira en Kala zouden niet lang meer geleefd hebben als ze niet snel geadopteerd zouden worden. Maar het is hun knuffel die hun beide levens redde. Amper twee uur en zes minuten nadat de foto online werd gepost, diende zich een nieuw pleeggezin aan.

En het goede nieuws houdt daar nog niet op. Kort na de redding uit het asiel werd het pleeggezin benaderd door twee vrienden die de hondjes wel wilden adopteren.

Lees ook  Top 5: s*ksfantasieën van vrouwen

De twee samenwonende vriendinnen wilden de honden niet uit elkaar halen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Samen met hun nieuwe baasjes genieten Kala en Keira met volle teugen van het leven dat ze altijd al verdienden. Zoals je kunt zien, zijn ze tot op de dag van vandaag nog altijd de beste vrienden.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ ZO BLIJ BENT DAT DEZE SCHATTIGE HONDEN OP HET NIPPERTJE GERED WERDEN!

Mama in tranen naast het graf van jong zoontje. Dan landt er een “teken” van boven op haar.

Nieuwe trend verdeelt het internet: sexy slaapjurkjes, beha’s en lingerie voor mannen.