in

Hondenkapper breekt staart van hulphond omdat ze niet stil wilde zitten

Een man genaamd James uit Florida bevindt zich in nauwe schoentjes nadat hij op camera betrapt werd hoe hij de staart van een hond brak.

James was aan het werk toen het vreselijke incident eind februari plaatsvond. Het werd op camera vastgelegd en James heeft nu heel wat uit te leggen.

Gelukkig wordt dierenmishandeling ook in de Verenigde Staten alsmaar strenger aangepakt. Hopelijk denken dierenbeulen twee keer na en komen ze niet weg met hun misdrijven.

Wanneer de hond niet wilde bewegen op de manier die James wilde, besloot hij om geweld te gebruiken tegen het onschuldige dier.

Wat voor een persoon doet zoiets? Uitgerekend iemand die met dieren werkt, zou moeten weten dat dieren soms koppig kunnen zijn. James greep het arme dier gewoon bij haar staart en probeerde haar op te tillen.

Lees ook  Na de show probeert deze orka zelfmoord te plegen voor de ogen van het publiek. Een bezoeker filmt het hele gebeuren

Uiteraard brak de staart in zijn handen en leed de hond verschrikkelijk veel pijn. Hij moet beslist boeten voor zijn misdrijf.

Het is dringend tijd dat mensen die dieren mishandelen beseffen dat ze niet boven de wet staan. De slachtoffers kunnen niet voor zichzelf spreken en hebben onze hulp nodig. Zelfs nadat de dierenbeul haar staart had gebroken, bleef hij haar pijn doen.

Hij nam de slang waarmee hij haar aan het wassen was en sloeg ermee op haar hoofd. Wat voor ’n monster doet zoiets?

De video op de volgende pagina is niet geschikt voor gevoelige kijkers. Zelfs de lokale politie zei dat dit een van de ergste gevallen van dierenmishandeling was die ze ooit gezien hadden.

Lees ook  Een Griekse dame neemt een mormel onder haar vleugels. Vier weken later is het beest niet meer te herkennen.

Om het zo mogelijk nog erger te maken, ging het om een hulphond. TT werkt met een veteraan die aan het posttraumatisch stresssyndroom lijdt.

Het lijkt erop dat deze man de verkeerde hond uitkoos om mee te rotzooien. We hopen dat er snel gerechtigheid geschiedt.

Het enige goede nieuws is dat de hond het naar verluidt goed maakt en wellicht helemaal zal herstellen.

Opgepast: De onderstaande video is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat deze dierenbeul een strenge straf krijgt.

Paard stort uitgeput in elkaar tijdens trekken van toeristen in hitte van 35 graden.

Bizar: vrouw brengt ’lelijke’ kat naar plastisch chirurg