in

Hondeneigenaar voedt haar huisdier rauwe muizen, vogels, eendenhoofden en konijnenpotten

Moeder Erin Christy aanbidt haar hond, de tweejarige Dexter. Erin houdt zoveel van hem dat ze elke maand meer dan 350 euro uitgeeft om hem rauw vlees te voederen.

Erin voedt Dexter met een exclusief dieet van eendenhoofden, konijnenpoten, ingewanden en botten. De 37-jarige uit Birmingham, New York, beweert dat Dexter daardoor veel gezonder is.

“Honden zijn van nature carnivoren”, zei ze. “Het slaat nergens op om hen het verwerkte hondenvoer uit de winkel te voeren die veelal bestaat uit granen en synthetische vitaminen.

“Heel wat mensen aanvaarden dat verwerkte voeding niet goed voor ons is – dus waarom zouden we het aan een dier geven?”

Lees ook  Emotioneel beeld van verpleegster met 3 pasgeborenen na explosie in Beiroet gaat viraal

“Mensen zeggen dat het gevaarlijk is om een hond rauwe dieren te voederen en ik krijg online heel wat idioten die me zeggen: ‘Je zult je hond doden.’ Maar ze zijn gewoon ignorant en begrijpen niet dat het veel natuurlijker is dan normale huisdierenvoeding.”

Om het meeste te halen uit de karkassen die ze koopt, bereidt Erin maaltijden met koeienlongen, eendenhoofden, varkensharten en konijnenpoten, gegarneerd met peterselie of gedroogde paardenbloemen.

Erin zei dat ook haar dierenarts vindt dat Dexter heel gezond is en dat de hond zelf dol is op het eten dat ze maakt. Ze meet de gerechten perfect af en geeft hem 85 procent spieren voor proteïnen, 10 procent bot voor calcium, 5 procent lever en 5 procent andere afscheidende organen, zoals een nier of een pancreas.

Lees ook  Kind (4) komt om het leven bij ongeval met landbouwvoertuig in Arnemuiden

“Hij was niet onder de indruk van het hondenvoer dat ik hem voedde, maar zijn enthousiasme voor steak was meteen duidelijk.”

“Soms wordt het een beetje smerig. Maar hij is het waard. Ik hou van mijn hond en wil dat hij van het leven geniet.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT MET ELKE HONDENEIGENAAR DIE JE KENT!

Bobbi Eden geeft gebruik botox toe

Dakloze vrouw springt met zoontje in armen 100 meter diep haar dood tegemoet