in

Hond werd gevonden, nadat zijn familie hem buiten de luchthaven in de vrieskou dumpte, terwijl zij met vakantie gingen

Een huisdier brengt een voltijdse verantwoordelijkheid met zich aangezien ze op hun baasjes zijn aangewezen om te overleven. Daarom zijn dierenliefhebbers over de hele wereld razend, toen ze hoorden over een Russisch koppel dat hun vakantieplannen niet wilden laten ruïneren door hun hond.

Onlangs ging een Russisch koppel op vakantie naar Duitsland om hun kinderen te bezoeken, die bij hun oma in Hamburg woonden. Het stel bracht hun kleine hond Tori mee naar de luchthaven maar bij de veiligheidscontrole ontdekten ze dat ze niet het nodige papierwerk in orde hadden gemaakt om een huisdier op het vliegtuig mee te nemen.

Eerder dan de vlucht te annuleren of een vriend te bellen om voor de hond te zorgen, brachten ze Tori naar buiten en lieten haar in een draagtas in de sneeuw achter. Terug aan de incheckbalie zeiden ze dat een vriend haar was komen ophalen en zetten hun vakantie gewoon verder.

Lees ook  95-jarige verstopt 60.000 euro in kruipruimte: Nu heeft ze enorm spijt!

Toen ze in Duitsland aankwamen, waren hun kinderen in shock als ze over het lot van hun geliefde hond hoorden. Het deed drie dagen een online oproep aan vrijwilligers om naar hun hond te zoeken. “We zijn op zoek naar ons hondje. Ze is wit met een beetje bruin. Onze kinderen blijven maar huilen. Kunnen jullie alsjeblieft helpen? We zijn bereid om een beloning te betalen”, schreef de moeder.

Helaas had het hondje geen schijn van een kans bij temperaturen tot 30 onder nul. Op het ogenblik dat de hulpverleners haar vonden was ze al overleden. “Als we het eerder hadden geweten, zou ze vandaag nog leven. Het weer was gewoon te koud die dagen”, schreef Dmitry Tyukhtin, een woordvoerder van de luchthaven van Koltsovo. “Tori werd achtergelaten in een zone waar niet veel reizigers komen. Had men de hond dichter bij de terminal of gewoon binnen achtergelaten, zou ze eerder gered geweest zijn.”

Lees ook  Dronken tiener schopte een kat en gooide het beestje levend in het vuur. Desondanks loopt hij nog steeds vrij rond

Dit tragisch verhaal gaat sindsdien helemaal viraal en er gaat een petitie rond met de vraag om het koppel te laten straffen.

Vind jij dat dit koppel gestraft moet worden? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Boevenspotter Jaime helpt politie Amsterdam met het arresteren van 2 winkeldieven: Bingo!

Dronken tiener schopte een kat en gooide het beestje levend in het vuur. Desondanks loopt hij nog steeds vrij rond