in

Hond rent naar het water en blaft in alle paniek – wanneer eigenaar begrijpt waarom, breekt mijn hart

Het leek de perfecte ochtend om te gaan vissen, dacht Rich, uit Wales. Hij besliste spontaan om naar het lokale strand te gaan voor een klein vissersuitstapje samen met zijn hond Leia.

Toen hij aankwam, was Rich zo onder de indruk van de lokale natuur dat hij besliste om even te stoppen en enkele foto’s te nemen. Op dat moment, verscheen iets dat Leia haar aandacht onmiddellijk trok. Ze liep snel weg van haar baasje Rich, tot bij het strand en begon erg luid te blaffen, om de aandacht van Rich te krijgen.

Leia blafte namelijk ongewoon luid, en op het eerste zicht begreep Rich niet goed wat er precies aan de hand was. Hij dacht dat ze misschien een vis had gevangen, of iets vreemds had ontdekt.

Lees ook  Geniaal trucje om een gebroken rits te herstellen – je hebt alleen een vork nodig

Maar Leia was aan het huilen om hulp.

Hij ging kijken om te zien wat er nu net aan de hand was, en zag dat Leia bij een soort dier stond.

Op het eerste zicht, dacht Rich dat het misschien een kleine haai was, maar toen hij even dichter keek, zag hij wat het was. En zijn hart brak.

Het bleek om een kleine babydolfijn te gaan die aan land was gespoeld. Het arme ding was hulpeloos en niet in staat om terug in de oceaan te zwemmen.

Lees ook  Moeder doet DNA-test bij geadopteerde dochter en ontdekt dat haar zusje op 3 minuten afstand woont

Het was duidelijk dat de dolfijn onmiddellijk hulp nodig had. Dus hief Rich de kleine dolfijn op en duwde het terug in het water. Samen met Leia stonden ze nog een uur te kijken of de dolfijn niet terug aan land zou spoelen.

Rich kon deze spannende gebeurtenis vastleggen op video. Bekijk het snel hieronder:

Leia is een slimme meid om deze arme dolfijn op te merken, en om zo snel te handelen. Zonder haar opmerkzaamheid zou de dolfijn het wellicht niet gehaald hebben. Deel aub dit verhaal om moedige honden zoals Leia te eren!

Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – wijst naar gast en doet bruid wenen

Ze breekt in tranen uit bij de directeur als hij haar telefoon aan de agent geeft. Dan komt hij erachter dat er iets goed mis is.