in

Hond overleeft op wonderbaarlijke wijze nadat vrouw hem met een kruisboog in het hoofd schiet

Niemand vindt het leuk om zwerfhonden of honden van andere mensen op hun terrein te hebben. Het is vervelend maar er zijn humane manieren om met het probleem om te gaan.

Echter, een vrouw in Florida besloot in plaats daarvan een hond met haar kruisboog neer te schieten nadat hij op de band van haar auto had geplast.

Volgens Carey Wilson probeerde ze de hond niet te raken, maar wilde ze hem alleen maar afschrikken.

“Mijn doel was niet om de hond direct te raken,” vertelde Carey Wilson aan Action News Jax. “Ik probeerde hem af te schrikken.”

Toch raakte de pijl de 4 jaar oude Labrador in het hoofd wat in de meeste gevallen een dodelijk letsel zou zijn geweest.

De foto’s van de afschuwelijke verwonding gingen viraal toen ze een pijl lieten zien die uit het hoofd van de hond stak, wat de reden is waarom de arme hond de bijnaam “Unicorn” kreeg van zijn redders.

Wilson beweerde eerst dat de hond zich agressief gedroeg, zich richtte op haar gehandicapte dochter, en had een geschiedenis van geweld en het doden van andere dieren in haar tuin.

Lees ook  Zwanenhater slaat zwanen met wandelstok en schudt eieren

“De hond wilde niet weggaan, dus pakte ik een kruisboog, mijn bedoeling was niet om de hond te doden maar om te proberen een boodschap over te brengen, “Ga de tuin uit,” zei Wilson.

De dierenbescherming geloofde haar verhaal niet. Zij wijzen erop dat zij nooit een klacht hadden ontvangen over de hond bij het adres van Wilson. En de politie was ook niet overtuigd.

Dus toen agenten, handelend op basis van informatie ban een anonieme tip op de deur van Wilson kwamen kloppen had ze eindelijk toegegeven “moe te zijn van het liegen” en bekende de echte reden waarom ze op de hond schoot.

In het politierapport staat: “de hond was in de tuin aan het plassen op haar autoband,” en “was niet agressief”.

Door een of ander wonder herstelde de pup volledig, vooral omdat de pijl eigenlijk van de schedel van de hond afkwam, waardoor hij alleen een zeer pijnlijke, maar niet fatale vleeswond opliep.

Desondanks stapelden de medische rekeningen van de hond zich snel op en daarom moest de familie van Unicorn hem overleveren aan de Nassau County Animal Services, zodat hij de behandeling kon krijgen die hij nodig had.

Lees ook  Zwangere Dalmatiër met gigantische buik staat op het punt te bevallen, als de puppy´s eruit komen, beseft de eigenaar de fout van de dierenarts

“Het is ruw,” zei voormalig eigenaar Nick Sweat. “We hebben genoten van de hond. Hij is een goede hond, hij is een familiehond en zou niemand ooit kwaad doen.”

Het goede nieuws is echter dat de pup de kans krijgt om op korte termijn een nieuw thuis te vinden, omdat de opvang van plan is om hem klaar te maken voor adoptie zodra zijn wonden volledig genezen zijn.

Wat Wilson betreft, heeft ze eindelijk een beetje wroeging geuit voor haar vreselijke misdaad, hoewel haar handige vertoning niet helemaal genoeg was om haar te helpen om uit de aanklacht van een misdrijf van dierenmishandeling te komen.

“Het was extreem,” de wrede vrouw gaf het toe aan Action News Jax News . “Ik wou dat er een andere uitkomst was.”

Je kunt meer leren over Unicorn’s hartverscheurende verhaal in de video hieronder.

Zo ziet ´Terror Jaap´ uit de Gouden Kooi er tegenwoordig uit

Bas met steen bekogeld vanaf spoorbrug: ‘Voor hetzelfde geld was ik hartstikke dood geweest’