in

Hond houdt peuter twee dagen in leven Nadat moeder hem verlaat in Siberische vriestemperaturen

Een hond uit Rusland heeft een  peuter van de dood gered door zijn jonge baasje met zijn lichaam te blijven verwarmen. Het jongetje werd door zijn moeder in de steek gelaten op straat in de vrieskou in de Siberische Altai-regio. Voor de mensen die het nog niet weten, de temperaturen dalen in Altai-regio ‘s nachts tot min twintig graden.

Gelukkig bleef de hond het jongetje met zijn vacht verwarmen. Na twee dagen werd de peuter gevonden door de buren. Op dat moment was hij ondanks de bescherming van zijn hond al zwaar onderkoeld geraakt. Het jongetje heeft zijn leven aan de viervoeter te danken, want zonder zijn bescherming had hij absoluut niet overleefd. De hond mogen we inmiddels wel een grote ‘held’ noemen!

Lees ook  Dochter overlijdt plotseling – moeder vindt geheime brief in haar kamer en is geschokt door de inhoud.

Triest!
De moeder van de peuter dook pas vier dagen nadat het kind gevonden was, weer op. Ze is aangeklaagd voor het opzettelijk achterlaten van haar kind en riskeert niet alleen een gevangenisstraf, maar ook het verlies van het hoederecht over haar kind. Wat vinden jullie van de moeder? Laat het weten in de reacties op Facebook!

Lees ook  Verdrietig nieuws voor Queen Elizabeth

BRON: The Siberian Times

Meisje (7) uit Halfweg die door vader in hoofd is geschoten OVERLEDEN!

Jessica verliest geheugen compleet: Wat haar vriend RICHARD dan doet is GEWELDIG!