in

Hond achtergelaten op metrostation in Rotterdam: “Wie weet waar ik thuishoor?”

In Rotterdam is een hond achtergelaten op een metrostation door haar baasje. Het dier werd met haar riempje vastgebonden aan een paaltje, waarna een voorbijganger de hond moederziel alleen aantrof en direct de politie alarmeerde.

Ook werd de dierenambulance gealarmeerd, de medewerkers namen het teefje en verzorgen haar. Ze maakt het naar omstandigheden goed. De politie heeft een oproep op Facebook geplaatst om erachter te kunnen komen wie het baasje van de hond is. Bij de Facebookpost schrijft de politie het volgende: “Vannacht werd ik achtergelaten.

Lees ook  Ze werd als lijk in een koffer gestopt. Maar als de hulpdiensten arriveren, doen ze een vreselijke ontdekking.

Met mijn riem werd ik vastgezet aan een paaltje bij metrostation Slinge. Gelukkig vond iemand mij die de politie belde. Zij hebben mij meegenomen en goed voor mij gezorgd. Nu ben ik mee met de dierenambulance. Weet iemand waar ik thuishoor?”

Wát een naar begin: baby wordt in hoofd gesneden bij keizersnede.. Bekijk het hier:

Moeder vraagt echtgenoot om huilende baby in slaap te krijgen, maar dan vindt ze haar zoon in een showroom bed…