in

Hij ziet hoe een koe in het midden van een veld instort. Als hij ziet waarom weigert hij van haar zijde te wijken.

Sommige mensen denken dat dieren gewoon domme wezens zonder gevoelens of emoties zijn, maar iedereen die wat tijd met een dier heeft doorgebracht weet wel beter. Dieren voelen geluk, angst, jaloezie en pijn, en vaak op dezelfde manier als wij mensen. Benjamin Tipps zag dat met zijn eigen ogen toen hij op Moederdag familie bezocht.

Een koe in een nabijgelegen veld had al verschillende dagen weeën en had moeite met de bevalling. Terwijl Benjamin toekeek, stortte de koe in het gras in elkaar. Hij haastte zich ter plaatse om te zien wat er gebeurd was en toen hij dichterbij kwam, brak zijn hart. De vruchtzak van het kalfje was gebarsten, waardoor het dood geboren werd.

Lees ook  Een hond vindt een aangespoelde fles met een boodschap. Kijk gauw wat erin steekt!

Van zodra de moeder besefte dat haar baby dood was, werd ze erg droevig en depressief. Het hart van Benjamin brak en hij wist dat hij haar niet kan achterlaten terwijl ze rouwde.

De vrouw van Benjamin, Kayla, legde het vertederende moment vast waarop haar echtgenoot zich naast de koe in het gras neerlegde om haar te troosten.

“Ze was kapot van verdriet, en ze was moe van de bevalling”, zei Kayla. “Ze ging liggen, en Ben ging naast haar liggen, en hij begon haar te masseren en te troosten.”

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

Wat een groot hart heeft deze man”, schreef Kayla bij de foto. “Deze moederkoe verloor gisteren haar baby en Benjamin ging bij haar liggen om haar te strelen en te troosten. Zo’n hartverscheurende foto.”

Gelukkig stelt de koe het nu beter, maar vanuit de hele wereld stromen de steunbetuigingen binnen. Duizenden mensen waren geraakt door het vertederende gebaar van Benjamin.

We kunnen allemaal een belangrijke les leren van deze goedaardige man, en anderen wat meer vriendelijkheid en medeleven tonen.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

De tweevoudige moeder kan niet vatten wat het ding in haar hoofd doet. Ze had nooit gedacht dat ze dit zou meemaken.

Ken je iemand die rookt? Geef hem of haar zeker deze fantastische tip door!