in

Hij zat klaar voor zijn fatale injectie, met zijn laatste woorden schoffeerde deze moordenaar de familie van zijn slachtoffer

De 53-jarige Patrick Hannon werd geëxecuteerd met een fatale injectie om de brutale moorden op Brandon Snider (27) en Robert Carter (28) in 1991. De dubbele moordenaar gebruikte zijn laatste woorden om de familie van slachtoffer Robert Carter nog een laatste keer te tergen. Die liet zich echter niet doen.

We schrijven januari 1991. Hannon en twee andere mannen gaan naar het appartement van Brandon Snider in Tampa. Die zou het appartement van de zus van Jim Acker, een van Hannons vrienden, danig vernield hebben en Acker was uit op wraak.

Eenmaal de mannen het appartement binnen waren, viel Acker Snider aan met een mes. Volgens gerechtsdocumenten was de man al zwaargewond door die eerste aanval toen Hannon zijn keel doorsneed en de man zodoende bijna onthoofdde.

Ondertussen was de huisgenoot van Snider, die met de hele vete niets te maken had, het geweld ontvlucht. De man verstopte zich in een slaapkamer op de bovenverdieping, maar werd ontdekt door Hannon, die hem onder het bed vandaan sleurde en zes schoten loste op de man.

Lees ook  Daniëls auto compleet leeggeroofd tijdens vakantie: 'Zelfs de achterbank weg'

De jury was unaniem in hun vraag om de doodstraf voor Patrick Hannon, die schuldig bevonden werd aan beide moorden.

Afgelopen woensdag was het dan zover. Hannon zou zijn fatale injectie krijgen in het bijzijn van enkele familieleden van zijn slachtoffer Robert Carter. De vrouw van Hannon bracht hem nog een laatste bezoekje en hij at een bescheiden laatste maaltijd bestaande uit ribbetjes, aardappelen, een koffiekoek en vanille-ijs.

De familieleden van Carter keken door een raam in de Florida State Prison toe hoe Hannon zijn fatale injectie zou krijgen, maar waren geschokt toen ze diens laatste woorden hoorden.

Lees ook  HEFTIG: de facelift van deze Amerikaanse vrouw ging totaal mis…

“Het spijt me hoe alles gelopen is”

“Ik hoop dat deze executie de Carters vrede geeft”, zei Hannon. “Ik wou dat ik meer kon gedaan hebben om Robert te redden. Ik heb niemand gedood, maar Ron Richardson en James Acker hebben dat gedaan.”

Hannon beschreef Carter als “een goede man, en een goede vriend. Ik heb hem in de steek gelaten toen hij me het meest nodig had. Wat Brandon Snider betreft, denk ik dat iedereen weet wat hij gedaan heeft om zijn lot te verdienen. Het spijt me hoe alles gelopen is.”

Woorden die niet bepaald in goede aarde vielen bij op zijn minst één van de familieleden, die volgens een reporter van CBS News die aanwezig was bij de executie antwoordde met: “fuck you”, om Hannon daarna vaarwel te zwaaien.

Wat een verdrietig nieuws voor Gers Pardoel. We wensen hem veel sterkte

15 hilarische kapsels waarvan we blij zijn dat we ze nooit hebben gehad