in

Hij zag z’n hele leven moord en ellende. Maar eens hij een piano kreeg, zorgde deze pianist voor magie.

Het is zo belangrijk om je talenten te koesteren. En van zodra je hebt gevonden waar je goed in bent, moet je je talent als een passie najagen. Dat talent kan alles zijn. Dansen, zingen, sporten, schilderen of zelfs eender welke niet artistieke vaardigheid. En van zodra je je hobby gevonden hebt, is het evident om het te perfectioneren.

Iets gelijkaardig kan gezegd worden over de man in de onderstaande video. De 32-jarige Tokio Myers deed mee aan de audities van Britain’s Got Talent en verblufte de juryleden met zijn talent. Hij koos voor “Bloodstream” van Debussy Clair De Lune en Ed Sheeran. Hij is een pianist die muziek en de piano gebruikt om zijn moeilijk verleden achter zich te laten.

Lees ook  Hij wilde met al zijn geld begraven worden. Wat zijn weduwe deed was gewoonweg briljant!

Tokio onthulde dat muziek hem uit de problemen hield. Anders zou hij geëindigd zijn op een plek waar hij niet wil zijn – in het gezelschap van bendes of in de gevangenis. De jongeman was zelfs getuige van de moord van zijn schooldirecteur toen hij amper 11 jaar oud was.

Lees ook  Leraar middelbare school wordt zo zwaar gepest dat hij in de klas begint te huilen

De getalenteerde man kreeg zelfs van 3 van de 4 juryleden een staande ovatie. En hoewel Simon doorgaans best hard is, was ook hij erg tevreden met het optreden.

Bekijk het verbluffende optreden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Ouders vermoorden 7-jarige zoon – dan vinden de dokters een briefje in zijn handen dat mijn hart in duizend stukjes deed breken.

Roxanne Hazes krijgt een bak met kritiek na het plaatsen van deze foto’s