in

Hij wrijft met een aardappel over de grill – alle barbecue liefhebbers zouden deze slimme truc moeten kennen

Er ruiken maar weinig dingen zo lekker als vlees wat op de BBQ ligt te sissen, tijdens een zomerse BBQ. En als je van grillen houdt, krijg je waarschijnlijk een speciale voldoening uit zien hoe je vlees tot perfectie gegrild wordt.

Maar het overkomt zelfs de beste barbecue bakkers dat er een hamburger of een stuk vis aan de grill vast blijft plakken. Het is irritant om te zien hoe jouw ´meesterwerkjes´ uit elkaar vallen en het is een tijdrovend karwei is om alles schoon te maken.

Lees ook  Groene aanslag verwijderen? Met deze truc is het heel simpel! Dit moet je even proberen!

Ik weet dit omdat dit me vaker is overkomen dan ik me kan herinneren. Hoe dan ook. Toen ik deze video zag, werd ik erg blij van de simpele oplossing voor de BBQ frustraties. Volg deze tip op en ook jij kunt stoppen met telkens je grill schoonmaken.

Als de aardappel in aanraking komt met het warme rooster, geeft het zetmeel af, wat werkt als een natuurlijke laag zodat het vlees niet gaat plakken. Geniaal!

Lees ook  Ze gluurt in het geschenktasje in papa’s handen. Van zodra ze ziet wat erin zit, valt ze snotterend op haar knieën.

En nog een tip voor een succesvolle BBQ. Wacht totdat het rooster gloeiend heet is. Dit vermindert het risico dat het vlees aan de grill blijft pakken nog verder.

Houd deze informatie niet voor jezelf! Deel het met je vrienden op Facebook zodat zij ook BBQ experts kunnen worden deze zomer!

Voormalig blinde jongen trilt van de zenuwen op het podium – seconden later heeft de jury kippenvel

17-jarige Moslima ontvoerd en doodgeknuppeld vanwege hoofddoek