in

Hij werd verliefd op een vrouw die per vergissing zijn nummer had gedraaid. Maar toen hij zag wie het echt was, was hij stomverbaasd

Af en toe zeggen ze dat de liefde aan de deur klopt, maar in het geval van Sofian Loho Dandel, belde de liefde…naar de mobiel. Op een dag ontving de jonge Indonesiër van 28 een telefoontje van een onbekend nummer: een vrouw die zich vergist had. Echter, in plaats van op te hangen begonnen de twee te praten, praten en praten… gedurende bijna een uur!

Sofian was verrast door de manieren van de vrouw die heel beleefd sprak en haar manier van presenteren. Hij was vol van haar… of in ieder geval har stem. Het gevoel was zo diep dat Sofian de onbekende voorstelde af te spreken. De jongeman was nerveus, hij had nog nooit een afspraakje gehad!

Sofian had geen idee wie hij zou ontmoeten: hij wist niets van de persoon waarmee hij gepraat had, niet eens haar leeftijd. Dit zou geen probleem moeten zijn… als het niet zo was dat toen hij eindelijk haar gezicht zag dat de mysterieuze vrouw 82 jaar was!

Lees ook  Waarom Sturen Mannen Dickpics?

Sofian was als verlamd toen hij de oude vrouw zag. Het was niet echt wat hij zich had voorgesteld bij die onweerstaanbare stem. Echter, hij schrok niet terug en bevestigde zijn gevoelens tegenover haar. Dat is pas echte liefde!

Martha Potu (zo heette de vrouw), vertelde hem dat ze een eenzaam leven leidde: haar man was meer dan 10 jaar geleden gestorven en haar kinderen werkten in het buitenland. Ontroerd door haar verhaal deed Sofian nog een stap en beloofde haar dat hij voor altijd bij haar zou zijn.

Lees ook  André Hazes onder vuur na beledigen van oude man. Vind jij dit ook te ver gaan?

Zo gezegd, zo gedaan. Het gelukkige paar trouwde afgelopen 18 februari, een jaar na elkaar te leren kennen, omringd door hun geliefde. In het begin was de familie van Sofian er op tegen. Echter, nadat ze zagen hoe verliefd ze waren accepteerden ze het… wie kan zich tegen zo’n oprechte liefde verzetten?

Nu genieten de pasgetrouwden van hun leven samen. Dit soort geschiedenissen leert ons nogmals dat de liefde veel verder gaat dan de grenzen van het uiterlijk en de leeftijd. In dit leven moet je leren lief te hebben zonder grenzen en aandacht geven aan die kleine dingen die de tand des tijds doorstaan… net als Sofian van Martha houdt.

“Er is niets waarvoor je je schamen moet!” Dit meisje laat zien hoe ze er onder haar kleren uitziet

Meng deze 2 ingrediënten en zie wat er na enkele minuten met je huid gebeurt….