in

Hij stopt een keukenrol in een bakje. De reden waarom? Verbazingwekkend!

Ik gebruik ze voor alles. Het aanrecht, de tafel, de badkamer en ga zo maar door. Vochtige doekjes zijn voor zoveel dingen goed in het huishouden.

Het is snel, makkelijk en maakt alles goed schoon. Het nadeel is echter dat de doekjes uit de winkel vaak allerlei schadelijke chemicaliƫn en synthetische parfum bevatten.

Dit kan schadelijk zijn voor je eigen gezondheid en die van de mensen om je heen, om nog maar niet te beginnen over de huisdieren. Dit wil je natuurlijk niet.

Lees ook  12 dingen die met je lichaam gebeuren als je eieren eet

Een ander groot nadeel is dat deze doekjes vaak behoorlijk prijzig zijn. En we zouden natuurlijk geen Nederlanders zijn als we niet opzoek waren gegaan naar de goedkoopste oplossing!

Maar wist je dat het maken van huishoudelijke schoonmaak doekjes makkelijker is dan het lijkt? Dit heb je nodig:

-Plastic doosje of glazen pot
-Keukenrol
-250 ml water
-4 druppels afwasmiddel
-Scheut schoonmaak alcohol

Snij de keukenrol door met een scherp mes. Houdt hierbij rekening met de afmetingen waarop je de keukenrol doorsnijdt. Zorg dat de rol precies past. Gebruik altijd een goede kwaliteit keukenrol omdat dun papier sneller oplost.

Lees ook  Haar man overlijdt, wanneer ze onder zijn werkbank kijkt vindt ze een verborgen brief..

Doe de rol in het bakje en giet het water, alcohol en afwasmiddel in het bakje. Even laten staan en haal de karntonnen binnenrol eruit. Als het goed is trek je het binnenste vel papier mee en ontstaat er een handig eerste doekje.

Kijk in de video stap voor stap hoe je zelf deze schoonmaak doekjes maakt!

Vriendin van plots overleden Dave Mantel reageert voor het eerst.

Man laat 50 jaar haar groeien! Er groeit zelfs schimmel op zijn haar nu!