in

Hij riep door een gat in de fundering van een verlaten aquaduct. Maar de echo antwoordde niet zoals verwacht!

Vele wandelaars vinden het heerlijk om oude constructies die ze op hun wandelingen tegenkomen te onderzoeken. Dat was ook het geval bij dit koppel uit Plymbridge, Engeland. Daar staat een oud aquaduct dat ondertussen tot ruïne herleid is.

Izaak Eglington, een jonge van 19, was op wandel samen met zijn vriendin Emily. Izaak is een van die mensen die graag op onderzoek uitgaat als hij verlaten gebouwen vindt. Zijn vriendin vindt dat niet altijd even leuk en het geeft haar soms de kriebels om verlaten constructies te betreden.

Izaak was meteen gefascineerd door het oude aquaduct en ging op onderzoek uit. Hij vond een deur die naar een ondergrondse ruimte leidde en riep erin om de echo te horen. Maar in plaats van een echo van zijn gegil hoorde hij iets heel anders. Uit het gat weerklonk de stem van iemand die duidelijk in problemen zat. De twee schrikten zich een hoedje!

Lees ook  17 magnesium bronnen die het risico op angststoornissen, depressies en hartaanvallen kunnen verminderen

Emily dacht dat het om een smakeloze grap ging. Izaak dacht er anders over en probeerde het nog eens. Hij riep in het gat en weer hoorden ze de stem van iemand binnenin de constructie. Het was duidelijk dat het om een noodkreet ging.

Het was natuurlijk geen spook dat Izaaks roep beantwoordde. Een man van vlees en bloed was maanden eerder vermist geraakt: James Thompson.

Maanden voor het bezoek van Izaak en zijn vriendin aan de verlaten constructie was de man op zoek naar beschutting tegen een zware storm. Hij vond hetzelfde gat als Izaak en liet zich naar binnen glijden. Later werd hem duidelijk dat hij niet meer naar buiten kon. Hij leefde maanden van wat hij in de ondergrondse ruimtes kon vinden en vangen en als het niet aan Izaaks nieuwsgierigheid had gelegen, zat de man er nog steeds.

Lees ook  Drie zwemmers overleden voor de kust van Den Haag

Wat een geluk dat James op deze manier werd gevonden. Ondertussen is de man gezond en wel terug bij zijn familie. Hij kan Izaak niet genoeg bedanken voor de redding.

Emily kreeg de schrik van haar leven bij de gebeurtenis. Of ze nog vaak op wandel wil gaan met haar vriendje is nu alles behalve zeker.

Deel dit verhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Moeder staat baby af vanwege zijn hoofd. 4 jaar later, wordt er op de deur van het weeshuis geklopt

Ze verhuurt haar buik om een baby te dragen voor een koppel. Als er problemen opsteken, wil het koppel er niets meer van weten!