in

Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

Ondanks dat er echt niets mis is met de tomaten van de groenten boer of uit de supermarkt smaakt een zelfgekweekte tomaat uit de tuin nog nét iets beter. Het enige probleem is dat het zo makkelijk te kopen is bij de groenteboer of in de supermarkt.

Je hoeft hierbij geen weken te wachten of zelfs nog zaden te kopen. Elke tomaat die je koopt is een bron voor nieuwe tomatenplannen. Daar zijn deze planten immers voor bedoeld.

Lees ook  Levenloze orchideeën? Hier is een onbekende truc waardoor Helens planten weer bloeiden

De tomaten uit de supermarkt worden vooral gekweekt om weer snel verkocht te kunnen worden, meestal gaat dit ten koste van de kwaliteit van het product. Als je dus zelf je tomaten kweekt heb je alles zelf in de hand en kun je zorgen voor de hoogste kwaliteit tomaten. Dus als je geen fan bent van tomaten uit de supermarkt en het leuk vindt om je eigen planten te kweken, bekijk onderstaande video dan maar eens. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn !

Lees ook  Postbode staat op het punt post voor 94-jarige te bezorgen – dan hoort hij iemand in het huis huilen en breekt in

Jongen klopt op deur voor hulp – was niet voorbereid op wat deze man zou doen

Man heeft last van een klein puistje op zijn schouder