in

Hij kocht een verlaten schuur – en vond iets dat veel meer waard was dan wat hij had betaald

Sommige mensen hebben, op de ene of andere manier, meer geluk dan anderen. De man in dit verhaal is er één af.

Hij was in New York geboren en getogen en ging met pensioen. In plaats van in zijn stad te blijven, besloot hij om meer van de wereld te gaan zien. Hij besloot om al zijn spaargeld te investeren in een huis in Portugal.

Toen hij op zoek was naar het perfecte huis om zich te vestigen, struikelde hij over een landgoed met een paar hectare grond, een huis en een grote schuur die heel goedkoop was.

Het bleek dat er een alleenstaande man woonde. Zijn vrouw was een paar jaar eerder gestorven, en ze hadden geen kinderen. De enige reden dat het pand werd verkocht, was dat de man achterbleef met belastingschulden.

Lees ook  Zijn vrouw stierf tijdens de geboorte. Wat hij deed voor zijn stervende kind brak mijn hart doormidden..

De twee enorme ijzeren schuurdeuren waren moeilijk te openen, dus het was niet gemakkelijk om te bekijken wat zich in de schuur bevond. De nieuwe eigenaar dacht dat er puin of oude verroeste machines en gereedschap te vinden zouden zijn, maar hij was toch benieuwd om te zien hoe het eruit zag.

Toen de man eindelijk de deur van de schuur opendeed, kon hij zijn ogen nauwelijks geloven.

De schuur stond helemaal vol met oude auto’s! Onder een dikke laag stof, en ze waren allemaal in een goede conditie.

 
De oude man wist niet wat hij moest doen, maar één ding wist hij wel zeker: dit had een waarde van honderdduizenden euro’s!
Er waren een verschillende klassieke modellen van merken zoals Fiat, Mercedes Benz, Peugeot, Lotus, Porsche, Opel en Ford.
Wij weten niet wat de bron is van dit verhaal, dus helemaal zeker over de toedracht ervan zijn we niet. Maar als het is, zouden we erg benieuwd zijn naar de oude eigenaar  – hoe is hij aan de auto’s gekomen? Heeft hij erin gereden? En was het zijn bedoeling om ze zo achter te laten?
De foto’s zijn op zijn zachtst gezegd indrukwekkend, en we zouden graag meer foto’s zien, bij voorkeur van de auto’s bij daglicht!
Hoeveel denk je dat de auto’s in de schuur waard zijn? Wat zou jij doen als je dit zou vinden in de schuur die je net had gekocht?

Deze man verkr*cht de baby van zijn vriendin totdat ze dood is. Nu willen mensen dat hij in het openbaar wordt opgehangen…..

Politieagent vindt ondergekotste baby op de achterbank van dronken moeder. Dan brengt hij hem naar het politiekantoor voor verzorging.