in

Hij is al 20 jaar niet naar de kapper geweest. Vrouw leert algauw wat hij daaronder verborgen hield.

Sommige mannen zijn gezegend met een volle haardos en, ongeacht wat er ook gebeurd, worden ze nooit kaal. Een blik op Roger en je weet dat hij een van de jongens is die de “haar loterij” gewonnen hebben. Maar hij dreef zijn geluk misschien een beetje tot het extreem. Hij liet zijn haar meer dan 20 jaar groeien! Zijn verloofde, Fleur, is al 13 jaar bij hem en heeft hem nooit zonder zijn lange manen gekend. Al die tijd dat ze samen waren, had hij onder al dat haar een geheim verborgen gehouden.

Lees ook  Niemand gaf een moer om deze weeskinderen – tot een moeder zich om hen bekommerde en ze een waardige begrafenis gaf.

Drukke papa

Toen het koppel in de Rachael Ray show verscheen voor het “Daddy Makover” segment, was Fleur verheugd dat Roger eindelijk geschoren zou worden. Roger zelf was wellicht vergeten hoe hij er zonder deze hippie look uitzag! Na de middelbare school scheerde hij nog een laatste keer zijn hoofd en raakte het sindsdien niet meer aan. Als drukke vader zei Roger dat hij liever met de kinderen speelt dan energie in zijn uiterlijk te stoppen.

Lees ook  Politie agent vindt kleuter die zonder kleding over straat loopt. Als hij in de caravan kijkt, kan hij zijn ogen nauwelijks geloven.

Hoewel het team achter de schermen heel wat werk vergde, bereikte deze makeover zoveel meer dan dat. Wauw! We denken niet dat iemand in het publiek dat had zien aankomen. Fleur kon haar tranen niet bedwingen toen ze hem zag. Roger zag eruit alsof hij uit de voorpagina van een modemagazine kwam gestapt.

Bekijk zijn transformatie hieronder en oordeel zelf. DEEL dit bericht als ook jij zijn nieuwe look geslaagd vindt!

Alleenstaande man adopteert op 10 jaar tijd 4 kinderen met een beperking.

Dochter wordt verboden om met de liefde van haar leven te trouwen – 40 jaar later vindt ze de krantenknipsels die mama verborgen had gehouden.