in

Hij is 19, zij 72: ze trouwden slechts twee weken na hun eerste ontmoeting

Hoe vaak hebben we niet gehoord dat “leeftijd slechts een getal is” of dat “liefde geen leeftijd kent”? Ongetwijfeld vaak. Wanneer er tussen twee individuen echter heel veel jaren zijn, kan men niet volledig onverschillig blijven. De wereld zit vol met verhalen die vertellen over onwaarschijnlijke en unieke huwelijken, en een daarvan is ongetwijfeld die tussen Gary Hardwick en Almeda Errell, beiden woonachtig in Maryville, in de Amerikaanse staat Tennessee.

De eigenaardigheid van dit stel ligt in het feit dat hij slechts 19 jaar oud is, terwijl zij 72 is, oftewel meer dan een halve eeuw verschil. De twee ontmoetten elkaar toevallig op een feest en onmiddellijk vond een sterke wederzijdse aantrekkingskracht tussen hen plaats.

Lees ook  Iedereen lacht zich een deuk als deze twee oudjes beginnen te dansen. Maar dan kijken ze plots met wijd open ogen!

Sinds die avond ontmoetten ze elkaar de twee weken daarna vrijwel elke dag, en dit was genoeg om de jongeman ervan te overtuigen dat hij zijn soulmate had gevonden. Na slechts 14 dagen, vroeg Gary Almeda om met hem te trouwen, ervan overtuigd dat ze inderdaad de juiste was. Van haar kant toonde ze zich meteen zo enthousiast en klaar om de rest van haar leven met de man van haar dromen door te brengen.

Lees ook  5 nietsvermoedende klachten die kunnen duiden op BORSTKANKER! Dit zou iedere vrouwen moeten weten!

Het verhaal is de hele wereld over gegaan, evenals de vele foto’s die het gelukkige en verliefde paar tonen. Zo’n ongewone en atypische relatie had tot kritiek, roddel en niet in het minst de hilariteit van velen kunnen veroorzaken, maar gelukkig kregen de twee de steun van vrienden en familieleden.

De sociale cirkel waarin Gary en Almeda leven, ondersteunde hen vanaf het eerste moment, waardoor hun relatie een heel normaal iets werd, en hen in staat stelde om het in het licht van de zon te leven.

Na 19 jaar huwelijk ontdekte Jan dat zijn vrouw vroeger een man was

Schiphol: kapingsalarm toestel Air Europa per ongeluk geactiveerd