in

Hij dacht dat zijn levensdroom voorbij was, maar als hij Whitney zingt verandert alles

Toen Johnny Manuel 14 jaar was, dacht hij dat hij slechts één stap verwijderd was van een grote doorbraak en dat hij een superster zou worden. Een platenmaatschappij had hem een contract gegeven en hij zou op tournee gaan met N´SYNC, als hun opening. Zijn toekomst zag er veelbelovend uit.

Maar zoals velen van ons maar al te goed weten – soms gebeuren dingen niet op manier zoals we gehoopt hadden. De muzikale carrière die Johnny had verwacht, kwam niet echt van de grond en de droom leek verder weg dan ooit. Ondanks dit alles weigerde hij op te geven.

Lees ook  Waarom koppels na lange tijd trouwen én snel weer scheiden

Johnny was vastbesloten om de wereld te laten zijn wat voor getalenteerde zanger hij is. En hij wist dat hij op een dag de mogelijkheid zou krijgen. Hij zong jarenlang door en bleef het proberen. Maar pas kort geleden besloot hij het podium van America´s Got Talent op te gaan. Hij deed auditie voor juryleden als Simon Cowell en voormalig ´Spice Girl´ Mel B – over zenuwslopend gesproken!

Hij besloot een nummer te zingen van niemand minder dan de overleden Whitney Houston. Johnny koos voor haar klassieker ´I Have Nothing,´wat een verschrikkelijk moeilijk liedje is om te zingen. En wow, kan deze jongeman zingen. Check de video hieronder.

Lees ook  Veel mensen hebben dit al vaak gegeten, maar als we zien hoe het is gemaakt willen we het niet meer eten

In slechts een paar dagen is de video wereldwijd viraal gegaan en een paar miljoen keer bekeken. Ik heb het gevoel dat we de naam Johnny Manuel veel vaker gaan horen in de toekomst.

Johnny´s verhaal is een goed voorbeeld van doorzetten en in jezelf geloven! Geef nooit op om je dromen waar te maken!

Deel deze video alsjeblieft als je net zo onder de indruk was als wij waren, van deze getalenteerde jonge man en zijn ongelofelijke stem!

Man zijn huis is toevluchtsoord voor stervende kinderen – al meer dan 80 kinderen stierven daar

Moeder beweert dat crème van 5$ een mirakel is – en genas de eczeem van haar dochter toen niets anders hielp