in

Hij buigt voorover om de tankslang te pakken – maar wat eruit komt laat je gillen

Tanken is gewoonlijk een enigszins irritant karweitje, wat je in het ergste geval met een vervelende brandstof geur aan je handen laat zitten.

Maar na het zien van deze video, pas ik beter op als ik de tankslang wil pakken. Want zien wat er gebeurde op dit pompstation en Georgia zorgde ervoor dat m´n nekharen recht overheid stonden.

Een 17-jarige jongen en zijn vader stonden op het punt om hun auto af te tanken bij de ´Cowboys Shell Gas Station´ in Cedartown in Georgia in de Verenigde Staten. Maar ze kregen de schok van hun leven! Er zat een grote échte slang vast in de pomp.

Lees ook  Arts verklapt geheim: “Oudere mensen worden sneller dan ooit opgegeven”

Er vormde al snel een groep mensen – maar niemand wist wat te doen – totdat een jongeman genaamd Brandon Radke een idee kreeg. Hij gebruikte zijn flanellen shirt om zichzelf de beschermen en trok de levende slang langzaam uit de benzinepomp. Iedereen was onder de indruk van hoe kalm en beheerst Brandon bleef. En tenminste één persoon heeft foto´s gemaakt van het moment dat Brandon de slang in alle kalmte in veiligheid brengt.

Lees ook  Linda de Mol ’blij’ dat ze ooit is vreemdgegaan

Bekijk de heldhaftige actie in de video hieronder:

De slang bleek een niet giftige rattenslang te zijn. Maar alsnog begrijp ik de vrouw die in de video schreeuwt heel goed. Ik zou ook zeker niet kalm zijn gebleven als ik gezien had wat er in de pomp zat. Deel deze video alsjeblieft om je vrienden te verrassen!

Waarom je altijd Cola in de koelkast zou moeten hebben – deze truc kan levens redden

Niemand kan in het appartement van een oude vrouw komen, dan breekt een buurvrouw in en realiseert het ondenkbare