in

Hij brengt zijn zieke hond iedere Dag mee naar het meer. De reden bracht tranen in mijn ogen.. Prachtig!

Het volgende verhaal is een goed voorbeeld van de sterke band tussen een baasje en zijn trouwe liefdevolle hond.

John Unger en zijn hond Schoep zijn al 19 jaar bij elkaar. John redde de hond uit een asiel toen hij pas 8 weken oud was.

Maar toen Schoep ouder werd, kreeg hij artritis waardoor lopen ontzettend veel pijn deed. Ook heeft de arme hond moeite met slapen door de pijn in zijn gewrichten.

Lees ook  Deze gorilla verovert het internet. Als hij zich omdraait begrijp je meteen waarom

Om de pijn iets te verlichten gaat John elke dag met zijn hond naar een meertje vlakbij zijn huis. John en Schoep kunnen uren achter elkaar in het water doorbrengen. Ze dobberen dan wat rond en genieten van elkaar gezelschap.

“Het neemt het gewicht en druk op zijn gewrichten weg. Schoep heeft bijna geen pijn meer als hij in het water drijft,” legt John uit.

Lees ook  Na het zien van DIT filmpje ga je nooit meer naar het circus toe.. Deel dit a.u.b verder!

Als ze in het water zijn rust Schoep op het lichaam van John en probeert wat te slapen omdat hij dan eindelijk even geen pijn voelt.

Schoep is helaas in juli 2013 op 20 jarige leeftijd overleden, wat een prachtige leeftijd is voor een hond. De vriendschap tussen John en Schoep is een mooi voorbeeld van de onvoorwaardelijke liefde die mensen voor honden hebben en andersom.

Inge de Bruijn maakt diepe indruk met killerbody

Dit is waarom je Soms last hebt van een trillend ooglid en ZO kom je er weer vanaf!