in

Hij bracht in vliegende haast zijn vriendin naar de spoedeisende hulp om te bevallen maar de artsen zeggen hem dat er helemaal geen baby’s zijn

Ze gingen nog maar 2 maanden met elkaar, maar Paul Servat, 35, was in de wolken toen zijn 37-jarige vriendin Barbara Bienvenue ontdekte dat ze zwanger was. Hij was smoorverliefd op haar en klaar om een gezin te starten. Het duo uit Quebec, Canada, was opgewonden. Maar na een echo vertelde Bienvenue hem schokkend nieuws: ze zou niet een maar VIJF babies krijgen…

Ze waren door het dolle want wilden altijd al een groot gezin. Ze vertelden het al hun vrienden en familie en deelden alles op een Facebookpagina.

Tot hun grote verrassing begonnen mensen uit de gemeenschap geld te doneren. Totale vreemden gaven Servat en Bienvenue een bijdrage, wetende dat het tegelijk opvoeden van vijf babies niet makkelijk zou zijn.

Op een dag bracht Bienvenue tranen van geluk in Servat’s ogen toen ze hem de namen voor alle vijf de babies uit te mogen kiezen!

Maar niets kon hun voorbereiden op wat hun te wachten stond in maart 2014. Met 34 weken zwanger rende Servat met haar naar het HU Sainte-Justine Hospital in Montreal om te bevallen van de vijfling.

Lees ook  Zien: eerste beelden van The Voice Senior

Daar aangekomen echter ontvang Servat hartverscheurend nieuws.

Een ziekenhuismedewerker vertelde hem dat Bienvenue niet zou gaan bevallen om de eenvoudige reden dat ze helemaal niet zwanger was.

Servat was stomverbaasd, hoe had ze op zo’n manier net kunnen doen alsof?

Het ziekenhuis had helemaal geen documenten over haar zwangerschap. En toen ze een keer een bloedtest deed, bewees die dat ze helemaal niet zwanger was – laat staan van een vijfling…

De artsen namen Servat apart en vertelden hem dat zijn vriendin waarschijnlijk aan pseudocyese leed, ook wel fantoomzwangerschap genaamd.

Hierdoor lijkt het of een vrouw zwanger is en zelfs een gewollen buik heeft terwijl het niet zo is.

Maar waarom had ze gelogen?

De man was verslagen en geschokt door het nieuws, maar het werd nog erger.

Lees ook  Arts gechoqueerd door dunne lijfje van baby. Als ze luier uitdoet, belt ze meteen de politie.

Een familielid van Bienvenue dook op en vertelde dat dit niet de eerste keer was dat de 37-jarige vrouw zoiets had gedaan – ze al eerder tegen een ex-vriend gelogen zwanger te zijn in 2010.

“Ik was alles kwijt, het was mijn hele leven”, vertelde Servat de Toronto Sun.

Alhoewel Servat het niet kon begrijpen, kwam een vrouw genaamde Genevieve Laflamme naar hem toe en zei dat ze niet verrast was.

Laflamme is een ervaren moeder die Bienvenue tijdens de zwangerschap had bijgestaan en al verdenkingen had dat er iets aan haar verhaal niet klopte. Ze zou immers al lang bedrust hebben moeten houden als ze zwanger zou zijn van een vijfling.

“Ik gaf haar tips over hoe ermee om te gaan, waar financiële hulp te krijgen, waar sponsors voor luiers”, vertelde Laflamme aan CTV.

Hoe denk je over het bedrog van deze vrouw? Zou ze de gevangenis in moeten voor haar leugens?

Hij bezoekt een verlaten ziekenhuis en hoort dan plots een vreemd geluid – wat hij dan vindt is ongelofelijk!

Deze baby woog slechts 700 g en is misvormd. 9 jaar later doet hij DIT en maakt indruk op iedereen!