in

Hij bezoekt een verlaten ziekenhuis en hoort dan plots een vreemd geluid – wat hij dan vindt is ongelofelijk!

Een fotograaf genaamd Joshua Gold was op bezoek bij een verlaten ziekenhuis om daar foto’s te maken. Hij had verwacht dat hij daar in zijn eentje zou zijn, maar het duurde niet lang voordat de man vreemde geluiden begon te horen. Het bleek dat hij niet alleen was.

Hij hoorde gejank vanaf de derde verdieping komen. In eerste instantie was Joshua geschrokken maar hij wist dat het niet iets bovennatuurlijks kon zijn en dat het waarschijnlijk gewoon een dier was dat in het verlaten ziekenhuis schuilde.

Joshua volgde het gejank om te kijken of er een dier of mens in nood was. Na een tijdje kwam hij er achter dat het gejank vanuit een muur bleek te komen.

Lees ook  Ouders opgelet! Zeer gevaarlijke YouTube video’s in omloop (let op: schokkend!)

Hij vond een ladder zodat hij kon kijken wat er binnen de muur de zat. Met behulp van de flitslamp op zijn mobiel kon hij kijken wat er lag. Toen Joshua zag wat er lag was hij erg geschrokken.

Er lag een kitten die pas een paar weken oud was. Joshua besloot om een gat in de muur te maken en de kitten te redden.

Lees ook  Dit is waarom je Soms last hebt van een trillend ooglid en ZO kom je er weer vanaf!

Joshua nam het hulpeloze beestje mee naar zijn auto en reed daarna gelijk naar de supermarkt om kattenvoer te halen om de kitten eten te geven. Hij gaf de kitten veel warmte, liefde en eten.

Joshua besloot om de kat te adopteren. Hij noemde hem Leonard en de kat is nu eindelijk veilig, Met veel eten en liefde kwam de kat snel weer op kracht.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Nieuwe TREND: AANSTEKERGAS SNUIVEN: 1e DODE AMSTERDAM

Hij bracht in vliegende haast zijn vriendin naar de spoedeisende hulp om te bevallen maar de artsen zeggen hem dat er helemaal geen baby’s zijn