in

Het WK Schaap-Nadoen komt er weer aan en jij kan meedoen!

Wanneer je lang genoeg op het internet zit te scrollen en te klikken dan kom je vanzelf bij video’s waar je behoorlijk wat vraagtekens bij zet. Bijvoorbeeld wanneer je plots naar een video zit te kijken van mensen in Schaap-pakken.

Helemaal prima natuurlijk, wanneer het bijvoorbeeld tijdens carnaval is. Maar in dit geval lijkt het erop dat dit geen carnaval is. Wat het wel is, geen idee. Als we de reacties onder de desbetreffende video mogen geloven dan is dit een soort acteergroep. Sommige geven melk, de ander wordt geschoren en trekt daarbij het pak weer uit.

Lees ook
De vriend van Jennifer wil elke dag met haar naar bed: “ik heb daar gewoon geen zin in”

Ze staan de hele dag in een omheind kunstgras-weilandje op straat te blèren. Ook opvallend is natuurlijk weer de link die getrokken wordt naar mensen die een prik voor (of juist tegen natuurlijk) het coronavirus hebben genomen. Dat was natuurlijk wel weer te verwachten!

Wil jij ook een Schaap zijn?
Bezoekers die even langslopen en, vanzelfsprekend, blijven staan bij deze gekkigheid, kunnen de schapen zelfs voeren. Naast de aanwezige schapen zijn natuurlijk ook de herders aanwezig om de schapen in goede banen te leiden en om de schaapjes te melken. Juist, veel kijkplezier:

Lees ook
Blonde bom laat echtgenoot met andere dames van bil gaan: ‘Ons seksleven is nu pas fantastisch’ (foto’s)

Koppel doodt driejarig dochtertje omdat ze hen stoort tijdens seks

Als je vierkante golven op het wateroppervlak ziet, blijf dan weg en waarschuw anderen