in

Het verkeerde slachtoffer: VIESPEUK in de lift buigt zich krom van de pijn.

Het is een publiek geheim dat er nog steeds veel mannen zijn die hun grenzen niet kennen wanneer ze met vrouwen omgaan. Onlangs kwam Holywood nog in het nieuws en werd ontdekt dat s*ksuele intimidatie, of soms zelfs erger, een groot probleem vormt op de werkvloer en daarbuiten.

Het feit dat er nog steeds mensen zijn die dit soort gedrag vertonen is op zichzelf tragisch, en het meest tragische is dat vrouwen soms hulpeloos uitgebuit worden. De vrouw in de video hieronder had echter haar eigen sterke reactie klaar toen een man haar benaderde in een lift.

Lees ook  Vrouw krijgt om zeer onduidelijke ferme klappen in het openbaar van man die ze nooit gezien heeft

Het incident vond plaats iets meer dan een jaar geleden, in China, zo meldt de Daily Mail. En het hele gebeuren werd gefilmd door de bewakingscamera in de lift.

Toen de man haar begon aan te raken koos de vrouw ervoor om vredevol te reageren en ze zette gewoon een stapje opzij. Maar toen de man een tweede poging ondernam, was ze minder zacht voor de man. Ze gaf hem meteen een slag in het gezicht en schopte hem toen in de “kroonjuwelen” tot de man op de grond viel.

Je kunt het incident in de video hieronder bekijken. Deel dit filmpje met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat de vrouw dit goed deed!

Lees ook  Vrouw drinkt elke dag 3 flessen wijn. Dan zwelt haar buik op alsof ze zwanger is.

Schokkend moment waarop een verzorgster van een dierentuin door een tijger verscheurd wordt.

1 man bouwt op zes weken tijd een droomhuis voor amper 7.000 euro.