in

Het meisje is slachtoffer van pesten vanwege haar verbazingwekkende huidskleur – dan wordt ze een icoon

Pesten, hatelijke opmerkingen of geweld vanwege het uiterlijk is diep onrechtvaardig en moeilijk om mee te leven. Dit kan diepe gevolgen hebben voor iedereen, en het is nooit iets normaals dat zomaar geaccepteerd zou moeten worden. De jonge Khoudia Diop is nu een icoon, maar ze heeft zeer moeilijke tijden moeten doorstaan.

Deze jonge vrouw van 19 jaar is afkomstig uit Senegal. Vandaag de dag is ze model, maar het was niet altijd even makkelijk, vertelt ze aan de Daily Mail.

Ik werd tijdens mijn jeugd veel bespot vanwege mijn huidskleur. En zelfs nu maken mensen op het internet vaak opmerkingen over mij.

Toen ik opgroeide besloot ik om degenen die me lastig vielen te confronteren.

Ik heb geleerd om mezelf elke dag een beetje meer liefde te geven, en om geen aandacht meer te besteden aan negatieve mensen.

Mensen gaven Khoudia negatieve bijnamen om haar voor gek te zetten. Maar dat weerhield haar er niet van om op 17-jarige leeftijd een carrière als model te starten.

Lees ook  22-jarige vrouw wordt lastiggevallen door 3 mannen in bus – dan leert ze hen een lesje die ze niet zullen vergeten

Haar huidskleur heeft de mode- en reclamewereld betoverd. Haar Instagram account wordt door meer dan 235.000 mensen gevolgd. Maar ze heeft besloten om met haar zeer recente bekendheid vooral mensen te helpen die lijden door gepest te worden.

De boodschap die ik voor mijn zusters heb is dat het er niet om gaat hoe je eruit ziet, maar dat je een goed gevoel van binnen hebt.

Lees ook  Bruiloftsgast steekt bruidegom neer na weigeren bier

Ze hoopt de schoonheidsidealen te veranderen. Als je het geluk hebt dat je anders bent, verander dan nooit.

Ondanks haar jonge leeftijd besloot ze om niet te worden ontmoedigd door de negatieve opmerkingen. Een goed gevoel over jezelf hebben is niet gemakkelijk, maar het is van essentieel belang om met zelfvertrouwen vooruit te gaan in het leven. Waar het om gaat is niet hoe anderen ons zien, maar hoe we ons voelen, ver verwijderd van de schoonheidsnormen.

Vader (48) en dochter (28) slaan buurvrouw dood nadat ze bal van kind kapot prikte

Deze studente werd de fitness uitgezet door haar outfit. Niemand begrijpt waarom