in

Het Meest Krachtige Drankje Dat Buikvet Onmiddellijk Verbrandt!

Dit drankje, dat ook wel bekend staat als balsem, elimineert overtollig buikvet en water uit het lichaam. Maar het is nog voor veel meer dingen goed…

Zo staat het drankje erom bekend om de functie van de hersenen te verbeteren en het geheugen te stimuleren. Maar wat maakt dit drankje dan zo gezond? Wel, het bevat onder andere verse mierikswortel, ongeschilde citroenen en honing.

Er is al veel gezegd over honing en citroen, maar de voordelen voor de gezondheid van de mierikswortel worden zelden genoemd. Mierikswortel is een krachtige en prikkelende plant met een breed scala aan gezondheidsvoordelen.

Lees ook  Gevangene ontsnapt door muur kapot te schrapen

Zo stimuleert het gewichtsverlies, zorgt voor een lagere bloeddruk, verlicht aandoeningen van de luchtwegen, stimuleert opbouw van sterkte botten, verbetert het de gezondheid van het immuunsysteem, stimuleert een gezonde spijsvertering en bevorderd de gezondheid van het hart.

Mierikswortel is zeer laag in calorieën, slechts 6 per portie, en bevat dan ook geen vet. Verse wortels kunnen het hele jaar door worden gebruikt, mits tijdig begraven in vochtig zand of gehouden in de kelder.

Als je een grotere wortel hebt, kun je de benodigde hoeveelheid afschrapen en de rest in aluminiumfolie wikkelen en in de koelkast bewaren.

Als je de geraspte mierikswortel vers wil houden, meng het dan met een theelepel suiker en 4 eetlepels citroensap of azijn. Dit kun je maximaal 3 weken in de koelkast bewaren.

Lees ook  4 kinderen bijna verdronken door shoppende ouders

Recept van de drank voor gewichtsverlies:
– 125 g mierikswortel
– 3 citroenen
– 3 eetlepels honing

Zo maak je het:
Doe 125 gram mierikswortel in de blender en voeg hier de citroen aan toe (zonder zaadjes). Mix alles door elkaar tot je een glad consistent mengsel krijgt. Voeg ten slotte drie eetlepels honing toe en meng alles nogmaals door elkaar.

Bewaar dit drankje in een afgesloten pot in de koelkast. Neem twee keer per dag een theelepel van dit drankje gedurende 3 weken.

We Goten Heet Water Over Een Appel Uit De Supermarkt, Maar Wat Er Vervolgens Gebeurde? Bizar!

Ze Giet Babyolie In Haar Oor. Dit Klinkt Vreemd, Maar Wacht Tot Je Ziet Waar Het Goed Voor Is!