in

Het Lijkt Op Een Spin, Maar Zodra Hij Het Aanraakt? Ik Kan Mijn Ogen Niet Geloven.

We zijn allemaal wel bang voor iets. De een is bang om te reizen met het vliegtuig, terwijl de ander het bloedheet krijgt bij het zien van een klein insect. De meest voorkomende angst moet toch wel de fobie voor spinnen zijn (arachnofobie). Het kan zijn dat je geen spin uit de kamer durft te verwijderen, niet meer de kelder in durft, heel veel poetst uit angst voor spinnenwebben, of gewoon vermijdt om nog gezellig een weekendje met de tent op de camping te gaan staan. Hoewel er veel manieren zijn om van de angst af te komen, raden sommige mensen aan om je angst direct onder ogen te zien.

Lees ook  Ga je bijna op vakantie? Lees dit dan even, je drinkt hierna nooit meer uit hotelglazen!

Dat wil in dit geval zeggen: de spin aanraken. Ik zou er niet aan moeten denken, maar de man uit onderstaande video doet het gewoon! Oké, het mag dan misschien geen echte spin zijn, maar het blijft leuk om iemand hiermee te foppen. Wat hij werkelijk creëert is en 3D tekening van een grote, harige spin, en het lijkt net echt. Stel je voor dat je deze tekening in je kamer zag liggen… ik zou zo snel mogelijk wegrennen! Bekijk hieronder de ietwat griezelige tekening die hij maakt.

Lees ook  Na tien jaar onderzoek komt er een foto aan het licht die alle leden van dit gezin het hart doet stilstaan.

Ken jij toevallig iemand die bang is voor spinnen? Of ken je juist iemand die heel erg van spinnen houdt? Het maakt niet uit wat de reden is, deze video verdient het om gedeeld te worden met iedereen op Facebook. Wat een fascinerende kunst!

Ouders zien hoe hun baby sterft door vaak voorkomende fout – nu moet iedereen vaders waarschuwing lezen

Een op hol geslagen blondine arresteren… Niet zou eenvoudig als het lijkt! (video)