in

Het lijkt op een normale trouwjurk – maar kijk eens als ze zich omdraait

Trouwjurken komen er in alle soorten en maten. Maar dit is met afstand de meest indrukwekkende jurk die ik ooit heb gezien.

Op het eerste gezicht lijkt het op een normale, doch zeer mooie jurk. Maar als je het verhaal erachter leert kennen, dan realiseer je je dat het allesbehalve een normale jurk is.

Het is een van de meest coole jurken ooit!

Amber Mills had een paar obstakels tegengekomen in haar leven. De moeder van drie kinderen werd gediagnosticeerd met MS en werd depressief.

Als snel besloot dat ze dat ze een hobby nodig had om aan andere dingen te kunnen denken – en ze vond al snel het perfecte ding.

Lees ook  Levenloze orchideeën? Hier is een onbekende truc waardoor Helens planten weer bloeiden

Ze deed een beroep op haar creativiteit en besloot mee te doen aan een handgemaakte jurken-wedstrijd waarbij de winnaar een grote prijs zou winnen.

Geïnspireerd door haar kinderen ging Amber aan het werk. Maar ze gebruikte geen textiel om de jurk te maken – ze gebruikte iets heel anders.

Amber nam naald, draad, tape, lijm en wat toiletpapier. Jawel, toiletpapier is een groot onderdeel van haar creatie. Ze kookte het papier zonder de rol en gebruikte de lijm om het de juiste massa te geven.

Met behulp van een mal wist Amber het toiletpapier op elkaar te drukken en bouwde zo haar jurk stuk voor stuk op. De moeder van drie kinderen werkte dag en nacht door om het gedaan te krijgen. En toen de jurk klaar was konden mensen hun ogen niet geloven.

Lees ook  Dader dreigde vrijuit te gaan voor verkr*chting meisje (2), tot iemand zijn handen beter bekeek

Amber eindigde als derde in de wedstrijd en won $5,000. Maar voor mij zal ze altijd nummer één blijven.

Kijk deze video om Amber te horen praten over haar jurk en uitleggen hoe ze het had gemaakt. Indrukwekkend!

Amber is een ware inspiratie en haar jurk is schitterend en elegant. Deel dit artikel als je de geweldige creatie van Amber ook mooi vond.

Niemand weet waarom deze verloofden in het ziekenhuis zijn – dan kiezen ze een kamer waardoor iedereen tranen in zijn ogen krijgt

5-jarige die op het punt staat om door nieuwe familie geadopteerd te worden, krijgt een onverwachte zoete show