in

Het lijkt een gewoon verliefd stel. Maar als mensen de hele foto zien kunnen ze het niet geloven

Toen Gregori Prutow werd geboren waren zijn ouders uit Wladiwostok, Rusland, dol van vreugde. Het was hun tweede zoon en hij leek kerngezond, afgezien van een paar nachten met wat rugpijn.

Helaas veranderde dit al snel. De dokter waar Gregori heen ging kwam met een ernstige diagnose: spieratrofie. De spieren rond de wervelkolom werden steeds minder krachtig en de prognose was vreeswekkend: het kind zou als snel permanente hulp nodig hebben en waarschijnlijk nog maar vier of vijf jaar leven.

Zijn ouders waren vastbesloten dit noodlot niet te accepteren. Ze gingen op zoek naar de beste behandelingen. Maar er leek maar weinig hoop en al snel stopte Gregori met groeien en kon hij niet meer lopen.

Met het verstrijken van de jaren bleek de originele diagnose niet geheel juist, want Gregori bleef leven. Hij werd 10, 15 en vierde uiteindelijk zelfs zijn 20e verjaardag ook al woog hij toen nog maar 20 kilo. Maar zijn leven was moeilijk. Internet was zijn enige verbinding met de buitenwereld.

Gregori voelde zich alleen maar durfde het huis niet goed uit vanwege de blikken van afkeur en walging die hem ten deel vielen op straat. Thuis had hij een min of meer normaal leven, maar hij verlangde naar een vrouw om zijn leven mee te delen.

Lees ook  Jongens (16 en 17) gooien stenen van dak: voorbijgangster en twee agenten gewond

Op een dag uitte hij zijn frustratie in een boodschap op internet: “Al die dingen die ik niet kan doen doen me pijn… Ik kan niet genieten van de schoonheid van deze wereld, niet in rivier of oceaan zwemmen of over gras rennen.

Ik kan niet voor de mensen zorgen waarvan ik houdt. En ik zal nooit weten hoe het is om van gehouden te worden, als iemand trots is je voor te stellen. Om iemand te omhelzen waarvan ik houd, met haar dansen en haar bloemen geven.

Ik zal nooit in staat zijn een kind op te voeden. Nooit zal ik een mooie bruiloft hebben”.

De jongen had geen idee hoe zijn leven zou veranderen twee maanden later. Het begon met een onschuldige internetconversatie met een meisje uit Kazachstan, genaamd Anna. Ze waren beiden zeer romantisch en hielden van kunst en literatuur. Al snel bleek dat ze veel voor elkaar voelden, maar Gregori durfde niet te hopen dat het iets serieus zou worden.

Lees ook  Dit is de onbekende zus van Johnny de Mol

Maanden twijfelde hij of zijn gevoelens tegenover Anna moest laten blijken en de waarheid over zijn gezondheid aan haar moest bekennen. Uiteindelijk durfde hij haar zijn liefde te verklaren en haar een foto van hemzelf te sturen. Hij kreeg een verrassend bericht terug: Anna wilde hem opzoeken! Korte tijd later reisde ze de 3.000 kilometer naar Wladiwostok.

Daarna ging het verbazend snel: ze werden verliefd en besloten te trouwen. Ze wilden een simpele bruiloft maar toen de media er lucht van kregen stond het land op zijn kop! Veel mensen konden niet geloven dat zo’n jong en mooi meisje met Gregori wilde trouwen, hij was niet eens rijk!

Het kon Anna en Gregori niets schelen. Hun moed maakte indruk op duizenden personen die hun bewondering voor het jonge stel lieten blijken.

Anna en Gregori hebben mensen over de hele wereld geïnspireerd met hun prachtige foto’s en video’s met een flinke dosis zelfironie. Ze hebben duidelijk de ware liefde gevonden en zijn niet bang dat te laten zien. We kunnen ze alleen maar een lang en gelukkig leven samen wensen!

Harteloze man verplettert haar eieren als de zwarte moederzwaan hulpeloos toekijkt

Vrouw heeft haar haar in geen 6 maanden gewassen of gekamd. 8 uur later is ze onherkenbaar