in

Het is de ergste vorm van kindermishandeling die de politie ooit zag – ouders zijn gearresteerd

Alle ouders zijn onzeker op het begin. Als je jonge kinderen niet gewend bent, is het normaal dat je wat nerveus bent als je je eerste kind hebt. Hoe vaak moet je je baby eten geven? Hoe vervang je de luiers? Waarom stopt de baby niet met huilen?

De meeste zorgen lossen zich vanzelf op. Je leert je kind kennen en went al snel aan het ouderschap. Als je vragen hebt kan je je altijd wenden naar experts, dokters of familieleden met ervaring.

Maar in dit geval, ging het ernstig fout. Een stel uit Oklahoma, VS, hadden duidelijk geen idee hoe ze hun ouderschap moesten aanpakken.

In plaats van hulp zoeken en om advies vragen, bleven ze proberen zelf voor hun tweeling te ´zorgen´ – en dat kostte de meisjes bijna hun leven.

De meisjes waren 9 maanden oud toen de autoriteiten in december ontdekten wat er aan de hand was. Het was zo ver gekomen dat de ouders hun kinderen naar het ziekenhuis hadden gebracht. Het personeel van het Oklahoma Urgent Care Center was geschokt toen ze de meisjes zagen.

Lees ook  Ze slaat haar armpje om haar stervende zusje. Dan gebeurt er een wonder! HARTVERWARMEND!

De kinderen wogen de helft van wat ze zouden moeten wegen en leken op skeletten, volgens de Daily Mail.

De meisjes waren vies en hadden bloedend eczeem. Toen de dokters een van de luiers van de meisjes verwijderden, vonden ze er maden in. Ze ontdekten zelfs ontlasting in het oor van een van de meisjes.

Het andere meisjes had lokken haar om haar vingers zitten die daar zo lang hadden gezeten dat haar vinger geïnfecteerd was geraakt.

Het excuus van de moeder voor de conditie van hun kinderen was dat zij en haar echtgenoot geen ervaring met opvoeden hadden. Ze zei ook dat ze geen zorgverzekering had en daarom geen goede zorg kon betalen. Ze hadden nog geen dokter bezocht sinds de geboorte.

Lees ook  Wat kun je doen om het coronavirus te voorkomen of niet te verspreiden?

Maar onwetendheid is geen valide excuus voor kindermishandeling. De politie arresteerde de ouders en de baby´s werden onmiddellijk meegenomen door de lokale jeugdzorg. Een ouder familielid werd ook gearresteerd, aangezien ze de kinderen vaak had gezien – zonder de conditie aan te geven aan de politie.

De politie bezocht het huis en ontdekten een omgeving die niet geschikt was voor kinderen. Er zat kattenpoep op de muren en ze vonden maden in het speelgedeelte voor de kinderen.

De politie noemde het de ergste vorm van kindermishandeling die ze ooit zagen, schrijft Tulsa World.

Gelukkig werden de meisjes ontdekt voor het te laat was. Sinds december krijgen ze goede zorg en gaat ze stukken beter af. Ik hoop dat ze een familie vinden die goed voor ze kan zorgen!

Dit zou nooit moeten gebeuren. Geen kind zou moeten worden blootgesteld aan zoiets verschrikkelijks. Twijfel niet om kindermishandeling te rapporteren als je ooit iets verdachts ziet!

Uil is doodmoe na gevecht voor zijn leven – kijk zijn reactie als deze man hem redt

7 onverwachte dingen waar je veel mag van eten – zonder bij te komen