in

Het gaat opnieuw mis in Beekse Bergen: vader stapt met kind uit de auto

Vorig jaar ging het in Beekse Bergen ook al mis
Het staat nog helder op ons netvlies: het Franse gezin dat vorig jaar bijna door jachtluipaarden in safaripark Beekse Bergen werden aangevallen. Het gezin was uit de auto gestapt om de beesten van dichtbij te kunnen bekijken. Opnieuw ging het gisteren mis, omdat dit keer een vader met zijn kind zijn leven op het spel zette door uit de auto in Beekse Bergen te stappen.

Net als het Franse gezin koos deze man ervoor om zijn benen te strekken in het cheeta-verblijf.

Beekse Bergen
Aan Omroep Brabant laat dierentuinbezoeker Jan Schilders weten wat hij gisteren heeft gezien tijdens een dagje uit in Beekse Bergen. Zelf zat hij met zijn vrouw, dochter en kleinkinderen in de safaribus van het park toen er een auto met Duits kenteken voorbij reed. Een man en kind stapten vervolgens uit de auto. “Het leek erop alsof ze iemand bij zich hadden die alles zou gaan filmen, om zo dat Franse gezin na te doen dat vorig jaar in dit verblijft uit de auto stapte”, zo vertelt Jan aan de Brabantse omroep.

Lees ook  Zwangere moeder bewaart een REUSACHTIG geheim in haar buik. Nadat ze van haar eerste puppy beviel, stokte mijn adem!

Geen benul
De ranger die de safaribus bestuurde waar Jan met zijn gezin in zat, kon door hard te roepen ervoor zorgen dat de Duitse man en zijn kind weer in de auto gingen zitten. Volgens Jan gebeurde alles zo snel dat niemand in de bus ‘het benul had om er beelden van te maken of anderszins te handelen.’

Lees ook  Een kind speelt met zijn zeldzame vriend. Toen ik zag wat het was, viel mijn mond open van verbazing.

Uitzonderlijk geval
Aan RTL Nieuws bevestigt het safaripark dat er opnieuw een incident heeft plaatsgevonden waarbij bezoekers binnen het verblijf uit de auto zijn gestapt. De woordvoerder laat aan RTL Nieuws weten te balen dat het opnieuw gebeurd is. “We hebben jaarlijks miljoenen bezoekers, en helaas gebeurt dit in een uitzonderlijk geval. Ik heb het idee dat er opzet in het spel was. Gelukkig ging het goed.

Oma doodsbang wanneer pitbulls naar kleinkinderen blaffen. Dan ontdekt ze hun ware intentie.

6 eenvoudige manieren om je bloedcirculatie te verbeteren