in

Het bloederige hoopje ligt met helse pijnen op straat. Ze is zelfs te zwak om te vluchten.

Eigenlijk zijn honden de beste vriend van de mens. Helaas komt het echter nog al te vaak voor dat honden in erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Ze verging het ook de hond Helen toen ze door de hulpverleners van de dierenwelzijnsorganisatie “Animal Aid Unlimited” van de straten van India werd opgeraapt.

Haar aanblik breekt gewoon je hart.

Helen is te zwak om op te staan, en kan zelfs niet weglopen. Ze kijkt met angstige blik toe hoe de dierenbeschermers dichterbij komen. Het is duidelijk dat het leven haar niet gunstig gezind was geweest. Ze kan dus ook niet weten dat deze mensen het beste met haar voorhebben.

Met een paar hondensnacks winnen de helpers het vertrouwen van Helen, die de snoepjes dankbaar aanneemt. Ze laat zich zowaar zelfs strelen.

Lees ook  Deze hond begint met PRATEN, iedereen in de studio is geschokt

Algauw wordt de ernst van haar situatie duidelijk. De hond is compleet ondervoed en verwaarloosd. Haar hele lichaam is bezaaid met abcessen en wonden.

Helen laat zich uiteindelijk in een dekentje wikkelen, waarin ze naar de dierenkliniek wordt gebracht. Ze lijkt te voelen dat haar lot weldra ten goede zal veranderen.

Hier krijgt het geschonden wezentje voor het eerst een normale maaltijd. Gulzig slokt ze alles op.

Daarna worden haar wonden verzorgd. De zalf verlicht de pijn en zorgt ervoor dat de ontstekingen kunnen genezen.

Helen wordt goed verzorgd. Ze wordt gewassen, goed gevoederd – en effectief: er schuilt niet alleen een vechtster in haar, maar bovendien ook een prachtige hondendame.

Lees ook  Moeder schreeuwt uit raam als ze haar levenloze zoon ziet – dan komt er onverwachte hulp door de voordeur

Ze is er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar ze draagt de sporen van haar harde leven met trots.

Wauw, wat een verschil! Wie Helen vandaag in de tuin ziet lopen, kan nauwelijks geloven dat ze nog niet eens zo lang geleden een hoopje ellende was.

Gelukkig bleven de vrijwilligers van Animal Aid Unlimited in Helen geloven en hebben haar nooit opgegeven. Vandaag is ze in goede handen, en kan ze eindelijk met volle teugen van haar leven genieten. Zonder de helpers was het verhaal van deze hond echter heel anders afgelopen.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden!

Jongen ligt in coma nadat hij op school in elkaar werd geslagen. Dan opent hij zijn ogen en fluistert 3 woorden.

Dit 20-jarig meisje sterft plotseling aan een hartstilstand. Maar tijdens de autopsie ontdekken ze iets waar voordien niemand van afwist.