in

Herman en Fleur uit Boer zoekt Vrouw gaan samenwonen

Herman en Fleur hebben nieuws
Fantastisch nieuws vanuit Frankrijk: Herman en Fleur uit het Boer zoekt Vrouw-seizoen 2016-2017 gaan samenwonen. De tortelduifjes verdeelden voorheen hun tijd tussen Frankrijk, waar Herman met zijn familie woont, en Nederland, waar Fleur nog studeerde. Nu Fleur haar studie heeft afgerond wagen ze de sprong in het diepe en gaan ze samenwonen in het pittoreske Franse dorpje waar Hermans familie ook woont.

Herman heeft een huis gekocht.

Samenwonen
Herman en Fleur gaven al eerder aan dat ze graag wilden samenwonen en zich ergens wilden settelen zodra Fleur klaar was met haar studie. En zo geschiedde, want Herman heeft een huis gekocht in hetzelfde Franse dorp als zijn ouders. “Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders. Dit leuke huisje stond in het dorp te koop. Het is een boerderij geweest maar er zit geen land meer bij. Wel staan er nog wat schuren omheen,” zegt hij tegen KRO-NCRV. Er moet aldus Herman nog wel wat gebeuren aan het huis voordat ze er kunnen wonen, tot die tijd zal het verliefde koppel hun tijd nog verdelen tussen Frankrijk en Nederland.

  Enzo Knol deelt gewaagde foto in adamskostuum.

Toekomstplannen
Hoewel Herman en Fleur nog jong zijn, hebben ze grootse plannen uitgestippeld voor de toekomst. Op het erf staan namelijk verscheidene schuurtjes die Herman wil verbouwen tot Bed and Breakfast. “Als Fleur hier komt wonen, dan zal dat haar project worden,” meldt Herman. Fleur is namelijk afgestudeerd als docent geschiedenis, maar kan door haar niveau Frans nog niet lesgeven in Frankrijk. Daarom zal ze op een andere manier bezig moeten blijven. Intussen blijft Herman op de boerderij van zijn ouders werken om geld te verdienen, want het koppel wil graag sparen voor de toekomst. “Op die manier kunnen we snel sparen om meer te kunnen doen in en rondom het nieuwe huis. Beetje bij beetje, want we willen heel veel, haha!”

  Dood teruggevonden op huwelijksreis in Egypte: Sofie (32) was vier maanden zwanger

Dit gebeurt er met je lichaam als je verstopt zit

Meisje van (13) zeker 100 keer ver kracht, OM eist celstraf