in

Herken jij deze “heer”? Kijk maar eens wat dichterbij (Foto’s).

Er zijn zo van die dingen die mensen in hun vrije tijd doen waar ik met mijn volle verstand niet bij kan. Kijk maar eens naar deze foto van een naakte man die op de rug van een dode haai ligt. Dit roept zoveel vragen op. Ik weet zelfs niet waar te beginnen! De foto werd voor het eerst op 5 mei op Twitter gepost door Anneka Svenska, een Britse natuur documentairemaker en televisiepresentatrice.

Svenska deelde de foto in de hoop de man bovenop de haai te kunnen identificeren. Svenska vroeg om de foto te delen en vroeg zich af wat er zo grappig was aan de zinloze slachting van dieren. Aanvankelijk dachten de mensen dat de lachende viespeuk Jim McElwain was, de football coach van de Florida Gators. Maar McElwain kon de geruchten snel de kop indrukken.

Lees ook  Jack Russell trekt baasje in de bosjes en vindt gedumpte baby.

De volgende persoon die in beeld kwam was Jimmy John Liautaud, de oprichter van de Jimmy John’s broodjesketen. Blijkbaar heeft deze man een verleden van foto’s van zichzelf naast dode dieren, dus bleek hij een goede verdachte. In een interview liet Liautaud weten dat al zijn jachtpartijen legaal waren en dat het vlees achteraf werd opgegeten.

Lees ook  Moedertje in gewaagde onderbroek probeert sexy te doen voor de camera

Liautaud zegt dat hij ondertussen gestopt is met jagen. Maar de gelijkenis op de foto met de haai is treffend. Een woordvoerder van Liautaud liet ondertussen weten dat hij niet de man op de foto is.

Dus gaat de zoektocht naar de man verder. Veel mensen zijn nog altijd even overstuur als mij – waarom zou iemand zoiets in godsnaam doen?

DEEL dit bericht met je vrienden!

Hond vangt geur op en begint paniekerig een put in de grond te graven. Wat hij levend begravend vindt, is bloedstollend.

Video van hond die door baby wordt geslagen gaat viraal, maar om de foute redenen.