in

Helmondse vader ranselt stalker van zijn dochter af – krijgt 4,5 jaar cel in hoger beroep

Begin 2017 nam Mario H. uit Helmond het heft in eigen handen. Hij zocht de man op die zijn dochter via internet stalkte. Met een schep mikte hij op het hoofd van stalker Jack S., een ex-tbs’er.

Jack S. viel via internet minstens 19 meisjes lastig, waaronder de 14-jarige dochter van Mario H. Op slinkse wijze probeerde de ex-tbs’er de meisjes over te halen met hem af te spreken.

“Wraakvader”
Toen Mario H. hier lucht van kreeg kondigde hij aan de man op te zoeken, en bewerkte hem uiteindelijk met een schep.

H., ook wel bekend als de ‘wraakvader’, werd eerder veroordeeld tot tien maanden celstraf, maar het Openbaar Ministerie ging in hoger beroep.

Lees ook  Rapper Feis doodgeschoten in Rotterdam

Veroordeeld voor poging tot moord
Vooral het aankondigen van zijn daad komt hem nu dus duur te staan, zo lijkt het. Voor poging tot moord krijgt hij nu immers 4,5 jaar opgelegd, in plaats van de eerdere tien maanden.

Vanochtend leek Mario H. in ieder geval rekening te houden met een slechte afloop, zo is te lezen op zijn Facebookpagina.

Mario H. heeft eerder aangegeven de eventuele consequenties van zijn daad te zullen dragen, zo is te lezen op RTL Nieuws. Zijn ex-vrouw Nathalie vertelde eerder in het programma RTL Late Night: “Hij heeft gezegd: ‘Als ik 30 jaar moet zitten, dan is dat maar zo. Als mijn kind maar veilig is’.”

Lees ook  Vader slaat kleuterjuf in elkaar voor verstikken en schudden van zijn jong dochtertje

“Mario heeft minimaal 19 meisjes gered”
Voor Nathalie is haar ex-man een held, zo lezen we op dezelfde nieuwssite. “Er zijn zeker 19 meisjes die gemeld hebben dat hij ook met hen contact heeft gezocht. Ik ben trots dat Mario ook al die meisjes toch eigenlijk gewoon gered heeft,” aldus de vrouw.

Heb jij hier een mening over? Deel je gedachten op onze Facebookpagina.

Anouk koos voor sterilisatie en dit is waarom

Na het lezen van dit artikel zal je nooit meer een bananenschil weggooien – de reden is briljant!