in

Heldhadtige papa vecht om zijn leven nadat hij van balkon viel om zijn zoon te redden.

Het verhaal van een Australische vader die zich van een balkon liet vallen om het leven van zijn zoon te redden gaat de wereld rond.

Het begon allemaal toen een vader en een zoon buiten met een Nerf speelgoedgeweer aan het spelen waren. Brad Lewis (42) stond op het balkon toen hij enkele plastic kogels ontweek die zijn zoon Oscar naar hem had geschoten.

Kinderen zijn impulsief en Oscar verloor zijn evenwicht op een manier waarop hij over het balkon dreigde te tuimelen. In een oogwenk besefte Lewis dat zijn zoon over het balkon zou vallen en duik naar hem toe om hem tegen te houden.

Lees ook  Yolanthe deelt groot nieuws

Maar met de snelheid en de kracht waarmee Brad naar zijn zoon bewoog, vielen ze uiteindelijk beiden over het balkon. Voor Oscar eindigde het niet goed. Hij had een hersenschudding en kneuzingen op zijn hersenen.

De jongen heeft nog heel veel angst en durft het huis niet meer uit sinds hij uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Maar de vader van Oscar was er veel slechter aan toe. Hij brak de val voor Oscar met zijn eigen lichaam. Lewis liep zware verwondingen aan de hals en het hoofd op, inclusief verwondingen aan zijn schedel, hersenen en ruggenwervel.

Lees ook  17 plaatsnamen die onzettend stom klinken in het Engels

De vader had Oscar tijdens zijn val stevig tijdens zijn borst gedrukt om te vermijden dat de jongen zwaargewond zou raken.

De dokters waren verbluft dat Brad ├╝berhaupt nog in leven was.

Het leven van de familie Lewis is voorgoed veranderd. De familie heeft het financieel erg moeilijk, maar de overweldigende steun van de gemeenschap geeft hen hoop.

Het hart van een vader klopt krachtig voor zijn kinderen, en we wensen de familie het allerbeste terwijl ze samen herstellen.

DEEL HET VERHAAL VAN DEZE HELDHAFTIGE VADER OM HEM EN ZIJN FAMILIE VEEL STERKTE TOE TE WENSEN.

Zien: eerste beelden van The Voice Senior

Meisje van drie jaar sterft nadat ze wordt achtergelaten in snikhete schoolbus