in

‘Heks’ en haar 4 kinderen doodgeslagen met bijl en stokken.

In India werden een moeder en haar vier kinderen op beestachtige wijze doodgeslagen met bijl en stokken. De vrouw en haar kinderen werden geviseerd omdat mensen geloofden dat ze een ‘heks’ was. Ondertussen hield de politie zes mannen aan in verband met de illegale heksenjacht.

De gruwelijke feiten vonden plaats in het oosten van India in Sundargarh. De aanleiding voor de horror was het overlijden van een 12-jarig meisje dat eerder door een medicijnman behandeld werd. Omdat de medicijnman de ziekte van het meisje niet kon genezen, wees hij de vrouw aan als schuldige. De vrouw zou namelijk een vloek over het meisje hebben uitgesproken.

  Buur ziet ped0fiel 2 meisjes in het bos lokken, volgt hen en schiet meteen in actie.

Vervolgens trokken de vader en een oom van het overleden meisje naar de 30-jarige vrouw en haar kinderen, met leeftijden tussen de 1 en 6 jaar, en vermoordden hen op een beestachtige manier met stokken en een bijl. De lichamen werden gedumpt in een put in de buurt van hun woning.

  Buscontroleur vergeet dat de camera draait en doet het ondenkbare met een autistische student. De politie doet haar boeten.

In India komen dergelijke illegale heksenjachten wel vaker voor. In 2015 werd een bejaarde dame door enkele dorpsgenoten gelyncht omdat een plaatselijke priester haar als een heks bestempeld die ziektes verspreidde.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE LOKALE OVERHEID HARD OPTREEDT TEGEN DERGELIJKE BARBAARSE PRAKTIJKEN.

Nicolette Kluijver over huwelijkscrisis: “Ik ben niet vreemd gegaan”.

Nieuwe look van Glennis Grace verdeelt de meningen.