in

Heftig: Amanda (51) opgenomen in ziekenhuis nadat hond op haar hoofd poept terwijl ze slaapt

Laat jij je trouwe viervoeter weleens bij je in bed liggen ’s nachts? Dat is misschien gezellig, maar niet echt een goed idee. Daar kwam Amanda Gommo (51) uit Bristol ook achter. Ze werd namelijk opgenomen in het ziekenhuis nadat haar hond op haar hoofd poepte terwijl ze sliep. Heftig!

Alvast even een kleine disclaimer: lees dit artikel vooral niet als je last hebt van een zwakke maag. Oké, we hebben je gewaarschuwd.

Samen met chihuahua Belle deed de 51-jarige Amanda een middagdutje. Belle was ziek en had last van diarree. Iets wat iedere hond weleens meemaakt. Maar toen gebeurde het onverwachtse. Terwijl Amanda met haar mond open sliep, kwam de chihuahua bovenop haar zitten. Je raadt ’t al: er belandde wat diarree in Amanda’s mond… “Terwijl ik een middagdutje deed met Belle, zoals ik altijd doe, voelde ik ineens dat er iets in mijn mond spoot. Het was afschuwelijk. Ik kreeg de smaak maar niet uit mijn mond”, vertelt ze aan South West News Service.

Lees ook
Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

Kort na het incident nam Amanda’s dochter de viervoeter mee naar de dierenarts. Buikgriep, was de diagnose. Later op de dag kreeg Amanda zelf symptomen, die erg leken op de klachten van hond Belle. Ze zocht snel medische hulp.

Opgenomen in het ziekenhuis
Amanda kreeg pijnstillers mee naar huis, samen met het advies om veel water te drinken. Helaas werden de klachten alleen maar erger. “De krampen werden erger en erger totdat ik ze over mijn hele lichaam voelde – zelfs in mijn benen”, vertelt ze. “Ik was zo uitgedroogd van het ziek zijn en diarree hebben dat mijn nieren verschrompeld waren tot de helft van hun grootte.”

Lees ook
‘Blijf van mijn moeder af!’, elke vriendengroep heeft iemand die op oudere vrouwen valt

Infectie
Ze werd al snel in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar Amanda een nieuwe diagnose kreeg: een gastro-intestinale infectie. Veroorzaakt door het incident met hond Belle. Ze werd drie dagen lang in het ziekenhuis behandeld. Via een infuus werd de infectie weggespoeld. “Op mijn ontslagbrief stond dat ik een gastro-intestinale infectie had opgelopen, veroorzaakt door een hond die in mijn mond poepte. Iets wat dokters nog nooit eerder hadden gezien”, vertelt ze aan South West News Service.

Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten

Vliegtuig landt na vlucht van dertien uur op zelfde luchthaven vanwaar het vertrok