in

Heel Nederland vind de bikinifoto van deze moeder geweldig, en de reden zal je verbazen..!

Jordaan Kirkham had er erg lang over nagedacht om deze foto op Instagram te posten van haar en haar man, in het zwembad. Het voelde vreemd aan om haarzelf zo publiekelijk neer te zetten, maar tegelijkertijd had deze foto wel een speciale betekenis voor haar.

Uiteindelijk besloot ze het toch te doen – en schreef ze er uitleg bij waarom deze foto zo speciaal voor haar was.

Binnen enkele dagen, werd haar foto door duizenden mensen gezien en gedeeld – en Jordaan wordt nu door deze foto door mensen wereldwijd geprezen.

Jordaan had al haar hele leven lang last van overgewicht. Een jaar geleden, besloot ze af te vallen voor haar kinderen.

“Ik wil zoveel mogelijk tijd door kunnen brengen met mijn kinderen, en allerlei leuke activiteiten met ze kunnen doen,” vertelde Kirkham aan Inside Edition.

Lees ook  Mark (52) bedacht besparing die zijn bedrijf 1,5 miljoen oplevert. Als bedankje kreeg hij bon van 11 euro

Nu is Jordaan al 58KG afgevallen – en heeft in een hele lange tijd niet meer zo weinig gewogen. Maar haar snelle gewichtsverlies heeft er wel voor gezorgd dat ze nu veel overtollige huid heeft, en vooral rondom haar buik. Ze maakt er soms grapjes over, maar verbergt haar lichaam wel het liefst voor iedereen.

Totdat ze deze foto op Instagram postte.

Ook al betekend deze foto veel voor Jordaan, twijfelde ze wel om dit te postte vanwege haar overtollig huid rondom haar buik.

“Dit is echt. Dit gebeurd er als je je hele leven last hebt van overgewicht,” zei ze. “Ik heb mijn huid niet verplaatst naar de zijkant.”

“Ik vond dat dit niet het doel was van de foto. Het doel van de foto was dat mijn man me optilde,” voegde ze hieraan toe. “Ik ben al zo lang niet opgetild, de laatste keer was toen ik nog klein was. Ik had mijn hele leven al last van overgewicht, en toen mijn man me kon optillen voelde dat echt aan als een overwinning.”

Lees ook  Met dit komkommer dieet kun je in 2 weken 7 kilo afvallen!

Jordaan verloor haar gewicht door een gezond dieet, en door veel thuis te sporten met behulp van videos op tv. Nu weegt ze 80KG, en ondanks het overtollige huid rondom haar buik, is ze erg blij met haar lichaam en hoe ze eruit ziet.

Ze hoopt nu dat haar verhaal andere mensen inspireert om gewicht te verliezen en een gezondere levensstijl te leven. Maar ze voegt hier nog aan toe dat ze wil dat iedereen zich comfortabel voelt met hun lichaam – of ze nou dik, dun of veel huid met zich meedragen.

Ze gaf een onschuldig speeltje aan haar dochter. De dochter verliest er bijna het leven bij.

Een vreselijke man deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem vervolgens achter zijn auto aan.