in

Heel apart: dít is wat er gebeurt als je een in alcohol gedrenkt watje in je navel legt!

Een watje met alcohol in je navel? Probeer het maar eens!

Je hebt van die oude trucjes die je niet snel bij de huisarts zal horen, maar die wel in het notitieboekje van je oma stonden. Bij keelpijn moet je gorgelen met zout water, als je misselijk bent moet je cola met suiker drinken en zo kunnen wij er nog wel tientallen opnoemen. Dit is er écht eentje in de categorie ‘oma’s trucjes’, een effectief staaltje volksgeneeskunde.

Lees ook  17 baby’s die hun familiefoto’s ruïneerden – nummer 11 is gewoonweg onbetaalbaar.

Heb jij vaak last van menstruatiepijn, maagpijn of een andere vorm van buikpijn of krampen?

Watje met alcohol
Dan zou je eens kunnen overwegen om een watje met alcohol in je navel te leggen! Dit klinkt inderdaad heel vreemd, maar het schijnt heel goed te werken. Het enige dat je nodig hebt is een watje en een flesje met 50% alcohol. Drenk een watje in alcohol en plaats het op of in je navel. De alcohol ontspant de spieren, waardoor de pijn al snel zal verminderen.

Lees ook  Zwangere vrouw bedelt samen met haar kind voor geld. Maar wat er vervolgens gebeurd heeft voor ontzettend veel ophef gezorgd!

Oefen met je handen een beetje druk uit op het watje terwijl het in je navel ligt. Dit werkt het beste tegen menstruatiepijn. Als je last hebt van maagpijn kan je een beetje zout op het watje strooien en dezelfde procedure volgen. Nou, baat het niet dan schaadt het niet, wij gaan het proberen!

Vader werd ervan beschuldigd iets vreselijks in de ogen van z’n baby gewreven te hebben.

Mama omhelst haar door kanker gevelde zoon nog een laatste keer.