in

Heb jij dit product gekocht bij Jumbo, Plus of Albert Heijn? Eet het dan niet op, je kan er DOOD aan gaan!

Het bedrijf Westland Salades laat een verschillende varianten van hun aardappel- en zalmslaatjes terugroepen uit de schappen van onder meer Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Hoogvliet, Vomar en Sligro. Er kunnen namelijk stukjes glas in de producten zitten. 

De producten liggen in de winkel onder namen als AH Ambachtelijk zalmslaatje, Jumbo Ambachtelijk zalmslaatje, Westland Zalmsalade, Westland Zalmslaatje en Westland Zalmschotel. Wie de aardappel-zalmslaatjes in huis heeft, krijgt het advies het slaatje niet te consumeren, de inhoud weg te gooien en de lege verpakking te retourneren, naar het volgende adres:  Elbe 2, 2791 BS Den Haag. Het aankoopbedrag wordt dan vergoed. Het gaat om slaatjes met een bepaalde houdbaarheidsdatum en productiecode. Het gaat om slaatjes met een houdbaarheidsdatum vanaf 25 juni tot en met 5 juli 2017. De Albert Heijn meldt dat andere soorten zalmslaatjes wel veilig geconsumeerd kunnen worden.

Lees ook  Vrouw geeft haar hond haar jas om hem warm te houden terwijl hij buiten wacht

Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met de informatielijn: 06-51352489. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. Er kan ook per email contact worden opgenomen via info@westlandsalades.nl. Westland Salades benadrukt dat de productkwaliteit en veiligheid van de producten de allerhoogste prioriteit heeft en biedt excuses aan voor het ongemak.

Lees ook  Kim Kötter is 37 jaar, maar flaneert nog als een 19-jarig model!

Help mee waarschuwen en deel dit bericht met je vrienden! 

In paniek proberen ze de vrouw te helpen, tot ze de bloederige stomp zien. Opgepast: zeer heftige beelden!

Deze ziekte staat bekend als de stille dood, maar als je hier op let dan kan je het tegenhouden.