in

Heb je deze spuitbus ook wel eens bij de Action zien liggen? Als je weet wat je er allemaal mee kan ga je ‘m meteen kopen!

Dit wondermiddel in een spuitbus is onmisbaar in elk huishouden!

Soms heb je van die producten die je in de winkel altijd voorbijloopt, omdat je eigenlijk geen idee hebt wat je er allemaal mee kan. WD-40 is typisch zo’n product. De blauwe spuitbus ligt altijd in het schap van de Action en bouwmarkten zoals Praxis, maar slechts weinigen weten wat voor een geniaal spul het is!

En dat is ontzettend zonde, want als je eenmaal weet waar je WD-40 voor kan gebruiken dan ren je linea recta richting de winkel.

Als je de WD-40 bij de Action koopt betaal je er slechts 3 euro voor en het betaalt zich tiendubbel uit.

  • Krasjes op de auto: Heb lelijke krasjes op de lak van je auto? Geen probleem. Spuit een beetje WD-40 op de kras en poets ze vervolgens weg!
  • Vastgeroest boutje of moertje? WD-40 erop spuiten en je draait het zo los.
  • Kauwgom in je haar, we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Een drama, want het stuk moest doorgaans uit je haar geknipt worden en dat leverde nou niet bepaald een flatteus resultaat op. Dit soort tragedies kunnen voortaan voorkomen worden door wat WD-40 in het haar te spuiten. Die kauwgom kam je er dan zo uit.
  • Schoenen waterdicht maken? Even inspuiten met WD-40!
  • Oh nee, je ring zit vast aan je vinger! Normaal zit er niks anders op dan hem los te knippen, maar als je er een beetje WD-40 op spuit schuif je ‘m zo van je vinger af.
  • Stickers maak je er makkelijk mee los, zonder lelijke plakkerige stukjes achter te laten.
  • Wordt je leren jasje vaal? Beetje WD-40 erop spuiten en hij ziet er weer als nieuw uit.
  • Als je koffie of thee hebt gemorst op je tapijt, spuit dan de vlek in met het wondermiddel. Even twee minuten laten intrekken en de vlek haal je daarna makkelijk weg met tapijtreiniger!
  • Vet, olie of smeer aan je handen? Met WD-40 zijn ze zo weer schoon!
  • Slakken in de tuin? Spuit wat WD-4o op de buitenkant van de potten en die slakken blijven voortaan wel uit de buurt!
Lees ook  De moeder heeft een oppas nodig – dan ontdekt ze de identiteit van de jonge 18-jarige vrouw

En dit is nog maar een kleine opsomming van de toepassingen waar je dit geweldige middeltje allemaal voor kan gebruiken. Wij rennen in ieder geval richting Action, jij ook? Heb jij nog handige WD-40 tips? Laat ze weten!

Vader gooit 1-jarige van de 5e verdieping – wat toeschouwers op film vastleggen verspreidt zich razendsnel

Ken jij die witte ‘wondersponsjes’? Voor 80 cent koop je ze bij Kruidvat, je kan er zoveel mee!