in

Hardwerkende 14-jarige boer Kevin dood gevonden in meer

et is nooit gemakkelijk om te leren over de dood, vooral als het een jong persoon betreft. Het overlijden van deze tiener brengt veel pijn met zich mee, vooral voor zijn familie die sterk van hem afhankelijk was.

Volgens het verhaal dat gedeeld werd door de familie, was Kevin Cooper een ongelooflijk gelukkige en attente jongeman. Hoewel zijn echte naam Kevin Cooper was, had hij veel aanhangers op sociale media onder het pseudoniem Cole Summers. Kevin had al een boek gepubliceerd als Cole Summers en onlangs verscheen er nog een.

Hij sprak over thuisonderwijs en het leven als 14-jarige ondernemer.

Jonge entrepreneur
Kevin Cooper was geen gewoon kind. Hij begon al op zevenjarige leeftijd zijn ondernemersdromen te verwezenlijken met een boerderij die hij op zijn veertiende had uitgebreid tot meer dan 140 hectare. Hij was een behoorlijk succesvolle boer.

Hij schreef ook een boek over zijn ervaringen en zijn tweede boek is net gepubliceerd en uitgebracht.

Noodlottig incident – ruw spel?
Het noodlottige incident gebeurde zaterdag 11 juni rond 14.40 uur in het Newcastle Reservoir in Utah. De tiener was op het verjaardagsfeestje van een vriend, aldus zijn vader.

Lees ook
Vrouw (54) dood aangetroffen in bakkerij: Mogelijk zelfmoord door hoge kosten

Cooper was aan het kajakken met zijn 17-jarige broer. Geen van beiden droeg een zwemvest. In het eerste persbericht van de Iron County Sheriff’s Office sprak men over ruw spel.

Maar Stefanie Hartlmaier Whitelaw heeft op Facebook gepost dat er geen sprake was van ruw spel tussen de broers. Deze valse informatie zorgt ervoor dat Kevins broer zich enorm schuldig voelt, ook al deed hij alles wat hij kon om het leven van zijn broer te redden.

De familie Whitelaw startte ook een GoFundMe-pagina op om de uitgaven van Kevins overlijden te bekostigen. Het is ook bedoeld als fonds voor de juridische kosten i.v.m. het bedrijf dat Kevin Cooper oprichtte toen hij nog leefde.

GoFundMe – wie was Kevin, alias Cole?
De GoFundMe campagne van de familie Whitelaw schetst hoe ambitieus en behulpzaam de jonge Kevin was. “Kevin was altijd een vrolijk kind dat het leuk vond om andere mensen te laten glimlachen. Hij vond het geweldig ze te inspireren om uit te blinken in eender welk levensdoel ook. Kevin had een ongeëvenaarde ambitie. Hij beheerde zijn eigen thuisonderwijs, terwijl hij vanaf zijn zevende ook een kleine boerderij runde” luidt de beschrijving.

Familie geruïneerd
De beschrijving sprak ook over de immense verantwoordelijkheden die de jonge Kevin op zijn schouders droeg. “Hij was de zoon van een hulpbehoevende oorlogsveteraan en ook het enige lid van zijn familie die geen beperking had,” luidt de beschrijving.

Lees ook
Geheime slaaptechniek militairen laat je binnen twee minuten in slaap vallen

Het beschreef ook hoe hij zijn vader hielp wanneer die hem nodig had en hoe hij grote plannen had om het leven van zijn autistische broer te verbeteren. Door zijn dood zal de familie ook het VA invaliditeitsafhankelijke inkomen verliezen.

De 14-jarige had grote dromen. Hij was een voorstander van thuisonderwijs en zijn Twitter-account had veel volgers die door de jongeman werden geïnspireerd. Kevins vader postte op zijn Twitter-account om zijn volgers op de hoogte te brengen van Kevins onfortuinlijke overlijden. Hij beschreef alle projecten waaraan Kevin had gewerkt en sprak over Kevins tweede boek dat op het punt stond uit te komen.

De vader betreurde de dood van zijn zoon en moedigde iedereen aan het voorbeeld van zijn jongen te volgen. Volgens hem maakte niets Kevin gelukkiger dan de wetenschap dat hij iemand had geïnspireerd.

De dood van de jonge Kevin Cooper is erg triest. We bidden voor Kevin en zijn familie die dit enorm verlies moet verwerken.

Help ons het verhaal over Kevins inspirerende leven te verspreiden door dit verhaal te delen.

Melissa “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten

Laura (27) had per ongeluk seks met de tweelingbroer van haar vriend: ‘Hoe kon ik dit niet hebben gemerkt?’