in ,

Harde uitspraken: André Hazes hoopt dat zoontje ooit begrijpt waarom hij Monique vernederd en ‘gedumpt’ heeft

Na de breuk van André Hazes (27) met Monique Westenberg (43), vond hij de liefde bij Sarah van Soelen (25).

Toch heeft hij zich bezig gehouden met zijn gezin. De zanger schreef een emotionele ballad voor zijn zoontje die hij ‘verliet’ begin maart.

Andre Hazes nummer voor zoontje
De zanger laat er geen gras over groeien en opent zijn nieuwe nummer gelijk met de woorden: ‘Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien.’

Het nummer dat ook ‘Kleine Grote Vriend’ heet gaat over de breuk tussen Andre en Monique. Met het lied hoopt Hazes dat zijn zoon ooit de situatie tussen hem en zijn moeder zal begrijpen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)


Valt in de smaak
Dat hij zo open en eerlijk is valt bij de fans goed in de smaak. ‘Prachtig geschreven, hoop voor de kleine held een Nr1 hit’, laat iemand weten onder de post op Instagram, waar André de songtekst deelt.

Lees ook  Jongedame vergeet tijdens maken van selfie eventjes dat er achter haar een spiegel hangt

De woorden komen bij sommige flink binnen. Zo luidt een van de reacties: ‘Wat een mooie aangrijpende tekst 😢❤️ .’

Ook vrienden en collega’s van de volkszanger zijn onder de indruk. ‘Heel mooi vriend!! ❤️❤️ ‘ laat Wesley Sneijder weten. ‘Prachtig man’, aldus Rolf Sanchez.

Nu écht uit elkaar
André maakte begin maart in een Instagrampost bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is en hun verloving verbroken is.

Lees ook  Baanbrekend onderzoek: fastfood beter dan een salade als je ziek bent!

Hij hintte vervolgens direct op een mogelijke relatie in de toekomst met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap om ging.

De toekomst kwam (niet geheel onverwacht) weer eens eerder dan André deed vermoeden. Het contact met Monique, de moeder van zijn zoontje André Jr. (4) verloopt volgens André ondanks alles ‘heel goed’. ‘De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.’

Beluister hier het nieuwe nummer van André.

Deze nieuwe coronamaatregelen worden volgende week aangekondigd

Andre Hazes maakt zijn ex Monique zwart!