in

Hond met schroevendraaier in oog geprikt en in brand gestoken

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige foto’s die niet geschikt zijn voor gevoelige lezers. Het verhaal van deze hond moet echter verteld worden om mishandelde dieren een stem te geven en druk uit te oefenen op de handhaving van strenge dierenwelzijnswetten.

Een hond die met een schroevendraaier in het hoofd werd gestoken en daarna in brand werd gestoken, heeft voor Kerstmis een nieuwe, liefdevolle thuis gevonden.

Bruce werd gevonden in augustus. Hij zat helemaal onder het bloed en was er zeer slecht aan toe.

Hij werd geholpen door dierenverpleegsters Marie Coleman, die besloot om Bruce mee naar huis te nemen.

Ze zegt dat hij gelukkig en gezond is en dat ze ernaar uitkijkt om hun eerste Kerstmis samen door te brengen in hun huis in Carlisle in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook  Hond die doodsbang is van vuurwerk lijdt hartaanval nadat hij zich probeerde te verstoppen.

“Kerstmis zal erg speciaal worden met hem in onze levens”, zei Marie.

“Hij zal zelfs zijn eigen kerstcadeautjes hebben onder de boom. Op kerstochtend gaan we een lange wandeling maken en dan krijgt hij zijn eigen kerstdiner met kalkoen en worstenbroodjes.”

“Toen ik Bruce voor het eerst zag, was hij er vreselijk aan toe, en ik bracht na zijn operatie het hele weekend met hem door. Ik werd verliefd op hem omdat hij het liefste karakter ooit heeft en nooit gromde wanneer hij behandeld werd, hoewel hij ontzettend veel pijn had.”

“Bruce is nu een liefdevolle familiehond, hij slaapt op de bank met mijn kleine jongen George. Hij houdt van lange wandelingen en lopen op het platteland. Hij speelt altijd met de honden die we ontmoeten. Hij is gelukkig en gezond en hopelijk heeft hij nog een lang leven voor zich.”

Lees ook  Afgewezen vriendje doodt vissen van ex door wasverzachter in aquarium te gieten.

In augustus onderging Bruce een levensreddende operatie bij Ashlea Vets waarbij een oog verwijderd werd.

Hij was zo uitgemergeld dat je zijn ribben kon zien en hij had een diep gat in zijn hoofd omdat een dierenbeul hem met een schroevendraaier gestoken had. In zijn gezicht werden nog verschillende andere steekwonden aangetroffen, alsook brandwonden op zijn rug.

Kirsty Baker, manager van de dierenkliniek, omschreef het geval van Bruce het ergste wat ze in 30 jaar gezien had. “We zijn verheugd over zijn vooruitgang en zo blij dat hij een nieuw thuis gevonden heeft”, zei ze.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZO BLIJ BENT DAT BRUCE VOOR KERSTMIS EEN NIEUWE EN LIEFDEVOLLE THUIS GEVONDEN HEEFT!

Dit is de vader uit Arnhem die zijn 12-jarige zoon doodde

Moeder laat dochter (2) verhongeren: Ze woog bijna niks meer..