in

Hagenaar verborg meisje (15) dagenlang om seks met haar te hebben

De 32-jarige Kevin K. uit Den Haag is veroordeeld tot drie jaar cel (waarvan anderhalf voorwaardelijk) omdat hij een meisje van 15 uit Berghem s*ksueel heeft misbru*kt en haar daartoe vijf dagen heeft vastgehouden.

Tijdens haar vermissing, vorig jaar oktober, werd voor de tiener een Amber Alert uitgegeven. Ze werd uiteindelijk bij de verdachte thuis gevonden.

K. had via chatsites intensief contact met het meisje. Ze had hem duidelijk gemaakt dat ze in een moeilijke thuissituatie zat en zelfmoord wilde plegen.

K. haalde haar thuis op en nam haar mee naar zijn huis in Den Haag. Volgens het meisje heeft zij daar vervolgens s*ks met K. gehad. Voor de rechtbank staat vast dat hij vooraf wist dat ze minderjarig was.

Lees ook  Wauw: Rolf Sanchez én vriendin delen foto’s van killerbody tijdens Kerst!

K. heeft gezegd dat hij het slachtoffer wilde helpen. Hij heeft ontkend dat hij s*ks met haar heeft gehad.

De rechtbank vindt de uitgebreide en gedetailleerde verklaringen van het meisje betrouwbaar en zegt dat die worden ondersteund door ander bewijs, zoals DNA. In hun chatgesprekken was bovendien heel uitdrukkelijk over s*ks gesproken.

Chats, foto’s en video’s gevonden
Op de telefoons van K. heeft de politie chats, foto’s en video’s gevonden waaruit blijkt dat hij in juni vorig jaar ook contact had met een ander meisje, dat toen 14 jaar oud was.

Ook dit contact draaide om s*ks: K. liet het meisje expliciete foto’s en filmpjes maken die naar hem werden gestuurd. De rechtbank verklaarde ook hier ontucht bewezen.

Lees ook  ‘Grijze lippen’ een Omikron symptoom?

Daarnaast is het bezit van kinderp*rno komen vast te staan. Behalve het beeldmateriaal van de 14-jarige zijn er nog andere video’s gevonden, evenals links die naar grote hoeveelheden kinderp*rno leidden.

Landelijke onrust
Bij het bepalen van de straf woog de rechtbank de landelijke onrust mee die de vermissing van het meisje uit Berghem heeft veroorzaakt.

Dat de man misbruik heeft gemaakt van kwetsbare minderjarigen, wordt ook hoog opgenomen. K. moet zich verplicht laten behandelen en mag geen contact opnemen met zijn slachtoffers.

Het Openbaar Ministerie had vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Verpleegkundige steelt bankpas van overleden patiënt om chips, snoep en cola te kopen

Einde hondenbelasting in Nederland in zicht: ‘Meerderheid Kamer is voor afschaffing’