in

Haar zoon stuurde een brief vanop kamp – bij de eerste lijn barstte de moeder in lachen uit

Kinderen kunnen echt schattig zijn met hun creatieve maar onschuldige ideeën. Ze verrassen ons voortduren met hun intelligente en grappige uitspraken – dat is wat the blogger “Hairpin turns ahead” meemaakte tijdens een heerlijke zomer, een paar jaar geleden.

Ze schrijft in een artikel op haar blog dat haar zoon tijdens die zomer enkele dagen op kamp was tijdens de zomervakantie, en een van de dingen die ze er moesten doen was een brief naar hun ouders schrijven.

Aangezien ze veel verschillende activiteiten moeten doen, verwachtte de moeder een brief waarin de kinderen beschrijven hoe ze gingen paardrijden, peddelen, gegrilde worstjes aten of sliepen in een tent. Maar de brief die ze een paar dagen nadat de kinderen vertrokken in de brievenbus ontving, was niet wat ze verwacht had.

Dit is wat ze in de bus kreeg:

Lees ook  Baby met geboorteafwijking: Wildvreemde geeft ouders opnieuw hoop.

“Beste Moeder,

Het is goed dat je extra ondergoed in mijn koffer heb toegevoegd omdat ik diaree had. Het ging een beetje over mijn schoenen, maar niet op mijn kussen.

Ik heb plezier op het kamp en we leren veel. Ik ben goed in windsurfen en kanoën.

Ik at al veel lollies. Ik at er 32 sinds maandag. Ik heb nog twee dagen… “

“…om mijn record van 37 lollies te verslaan. Ik zal het verslaan. Het is te leuk!

Ik reed op een paard en het paard voor mij poepte 3 grote stronten. Er was ook rook die uit de poep kwam. Het was geweldig.

Ik gebruikte mijn tandenborstel om te graven naar wormen. Maar heb geen angst. De jongen die in het bed slaapt beneden mij laat me de zijne gebruiken. Dus geen probleem. Ik weet niet hoe hij heet, maar hij kan het alfabet boeren, net als ik.

Lees ook  Op deze plekken gaan we het vaakst vreemd

Een jongen genaamd Zack kan het alfabet achterstevoren boeren. Ik ben er nu ook mee bezig.

We hebben pap in de pet van de leider gestopt. Het was best leuk.

“Maar de pap is niet goed, mam. Zelfs met rozijnen.

Ik schoot met een pistool. Ik kan goed te mikken. Kunnen we een kopen voor thuis?

Wist je dat je scheten in brand kunt steken? Ik kan het je laten zien op zaterdag.

Ik houd van je,

W

PS: Jouw spaghetti is veel beter

PSS: Zeg tegen mijn broer om veel scheten te hebben tegen zaterdag”

De moeder kon het niet helpen te moeten lachen, en we begrijpen waarom. Kinderen zijn echt geweldig!

Hij plakt plastic flessen op een kartonnen boord en hangt het uit het raam, de reden is geniaal

De buikspreker loopt van het podium af, maar wat er dan gebeurt ga je niet geloven!